10 bästa Android-spel som du måste spela 2021

0
42

Bästa och mest beroendeframkallande Android-spelen genom tiderna!

10 bästa Android-spel som du måste spela 2021

Idag ska vi dela ett kapitel om spel. Så om du är som jag, som beundrar att spendera tid på att spela spel och älskar att upptäcka äventyrsspel, då är det här inlägget bara för dig. Spelet är det enda som kan stimulera ett energiskt sinne.

Vissa bevis förklarar att fördelarna med att spela spel går långt utöver underhållning och förbättrad hand-öga-koordination. Så varför inte spela spel?

Med mer kraftfull hårdvara är mobila enheter skådeplatsen för ofta sofistikerade spel. Här har vi listat några populära spel, och dessa vinner allt mer berömmelse bland alla spelare.

Lista över 10 bästa Android-spel som du borde spela

Så ta en titt på de bästa nya Android-spelen som har släppts på senare tid om du har missat dem.

1. Battlegrounds Mobile Indien

PUBG Mobile gjorde en enorm comeback i Indien med ett nytt namn – Battlegrounds Mobile India eller BGMI. Spelet hade lanserats som en PUBG Mobile-ersättning. Men nästan alla funktioner i BGMI är desamma som hos PUBG Mobile.

Du hoppar på en öppen ö med 99 andra spelare. Det ultimata målet med spelet är att överleva tills det är slut samtidigt som du dödar andra spelare. Spelet är ganska beroendeframkallande, och om du är ett fan av Battle royale kommer du definitivt att älska det här.

2. Call of Duty Mobile

Call of Duty Mobile

Efter förbudet av populära Battle Royale-spel, naturligtvis, PUBG Mobile, kom Call of Duty Mobile i rampljuset. COD Mobile är just nu det bästa PUBG Mobile-alternativet tillgängligt för Android och iOS.

Multiplayer-spelet är känt för sina team deathmatch-lägen. Jämfört med PUBG Mobile har Call of Duty Mobile fler kartor för flerspelarläge. Den har också ett battle royale-läge, men det är mindre populärt.

3. Bland oss

Bland oss

Tja, Among US verkar vara det bästa multiplayer-spelet som finns tillgängligt för Android och iOS just nu. Spelet är på allas läppar för tillfället, och det har blivit viralt. Detta är ett multiplayer-spel som stöder fyra till tio spelare.

När matchen startar får en av lagspelarna rollen som en bedragare. Bedragarens yttersta roll är att sabotera andra besättningskamraters arbete och döda var och en av dem. Samtidigt måste besättningsmedlemmarna slutföra uppgifterna innan bedragaren dödar alla eller upptäcka och rösta bort bedragaren från skeppet. Du kan också spela bland oss ​​på PC gratis.

4. Garena Free Fire

Garena Free Fire

Om du inte kan komma över förbudet av PUBG Mobile, måste du prova Garena Free Fire. Även om det inte är lika bra som PUBG Mobile, passar Garena Free fire bra i rollen som battle royale.

Garena Free Fire är det enda Battle Royale-spelet som är tillgängligt för Android och iOS med aktiva användare. Spelet innehåller 10 minuters match med 50 spelare i ett Battle Royale-läge.

5. Asfalt 9: Legends

Asfalt 9: Legends

Även om det inte är nytt, är Asphalt 9: Legends fortfarande ett av Androids bästa bilracingspel.

Det är just nu det högst rankade bilracingspelet i Google Play Butik, och det är känt för sina HDR-effekter och unika detaljer. Det här spelet är dock ganska resurskrävande och det tar nästan 2 GB utrymme att installera på Android.

6. Pokémon Go

Pokémon Go

Pokemon Go, som vi alla vet, är ett känt spel på Google Play Store. Pokémon Go är ett gratis-att-spela, platsbaserat augmented reality-spel utvecklat av Niantic.

Pokémon finns där ute, och du måste hitta dem. När du går runt i ett område kommer din smartphone att vibrera när det finns en Pokémon i närheten.

7. Clash Royale

Clash Royale

Clash Royale har utvecklats av Supercell, som är samma företag bakom populära Clash of Clans. Nästan alla karaktärer i Clash Royale var samma som COC.

Om vi ​​pratar om spelet är Clash Royale ett realtidsspel för flera spelare med kungligheterna i huvudrollen. Här måste du förstöra motståndarnas torn för att vinna matchen. Spelet är ganska beroendeframkallande.

8. Clash Of Clan

Clash Of Clan

Clash Of Clan är helt enkelt ett strategispel, men jag är säker på att många av oss som läser den här punkten måste tänka, vem känner inte till Clash of clans.

Men anledningen till att sätta detta spel på listan är dess enorma antal användare och de snabbt ökande nedladdningarna. Du behöver bara skapa en klan, höja din armé och leda din klan till seger. Det är det absolut bästa engagerande spelet jag någonsin spelat.

9. BADLAND

BADLAND

Nåväl, Badland är ett prisbelönt atmosfäriskt sidscrollande actionäventyrsplattformsspel som utspelar sig i en underbar skog full av olika invånare, träd och blommor. Spelet har fantastisk skönhet med nivåer som sträcker sig och rullar i alla riktningar.

Det är ett fysikbaserat spel kombinerat med fantastisk, atmosfärisk grafik och ljud. Den har också ett lokalt flerspelarläge som stöder upp till fyra spelare.

10. Ludo kung

Om du är ett stort fan av Ludo-spelet, kommer du definitivt att älska Ludo King. Det är ett klassiskt brädspel som spelas mellan vänner och familj.

Det som är bra med Ludo King är att det är ett plattformsoberoende spel som stöder desktop-, Android-, iOS- och Windows-mobilplattformar.

Du kan till och med spela spelet i offlineläge, där du tävlar med AI. Dessutom har spelet massor av andra funktioner som röstchattstöd, olika brädteman, olika lägen, etc.

Så det här är de bästa nya Android-spelen som du borde spela idag. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner. Om du känner till några andra sådana spel, låt oss veta det i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here