10 bästa flashspel 2022 som du borde prova

0
15
Bästa Flash-spel

Spel är av olika slag – vissa är baserade på spelet, och andra är baserade på backend-driften av dessa spel. Vissa flashspel körs vanligtvis över internet med hjälp av flashspelaren eller kan till och med köras på en datorenhet.

Låt oss erkänna det; Flash-spel är alltid allmäktiga tidsdödare. Till skillnad från vanliga spel kräver Flash-spel inga avancerade specifikationer; de kan spelas direkt från webbläsaren. Problemet är dock att Flash försvinner för alltid, och stora webbläsare har redan släppt flashstödet.

Ändå hittar många användare ett sätt att köra flash-baserade videor eller spel på sin webbläsare. Om du är en av dem som letar efter de bästa Flash-spelen att spela idag, har du hamnat på rätt sida.

10 bästa flashspel 2022 som du borde prova

I den här följande artikeln har vi listat några av de bästa Flash-spelen du kan spela idag. Du kan spela dessa flashspel på vilken kompatibel webbläsare som helst. Låt oss komma igång och utforska listan.

1. Indestructo Tank

Indestructo Tank

Detta var det första spelet jag provade när jag sökte efter Flash-spel, och jag blev ganska beroende av det här spelet och spelade det i 2 timmar. Det är också ett av de bästa webbläsarspelen.

Indestructo Tank är en eldsvåda avledning där du måste köra en tank och skydda den från fiender. När fienderna börjar attackera stridsvagnen kommer stridsvagnen att slås mot himlen, och du kan riva helikoptrarna och flygplanen.

Ju fler plan du river, desto mer fokuserad kommer du att skaffa. I vilket fall som helst, kom ihåg att uppnå basupplevelsen innan bränslet stänger.

2. Electricman 2HS

Electricman 2HS

Electricman2HS är beroendeframkallande och en framstående bland andra glimrande nöjen. I grund och botten, i detta nöjen, måste du kämpa med alternativa spelare för att göra mål hur mycket som kan förväntas.

Du måste använda sparkar, slag och annat skyddat material för att skydda dig själv och attackera alternativa spelare. Du kan likaså använda alternativa utvecklingar, till exempel, lätta backrörelseangrepp för att övervinna alternativa spelare.

3. Dubbla trådar

Dubbla trådar

Någonsin behövt flyga runt som en läskig krypande man? Om du har chansen att ja, vid den tidpunkten, med den här biten av glitternöjen, kan du närma dig det. Du måste använda musen för att skjuta ledningarna och hindra personen från att falla.

Om personen ramlar kommer omledningen att avslutas. Så det är ett annat bästa webbläsarspel.

4. Bowman

Bowman

Detta är det sista men inte minst eftersom jag provade det här spelet och har haft mycket roligt att spela detta. Bowman är en annan rolig och verkligt enastående toppglimmeravledning. I grund och botten är du en toxofilit i Bowman-avledningen, och det finns inget mål.

Istället för detta behöver du helt enkelt skjuta bultarna specifikt mot alternativa motståndare. Det bästa är att det kan spelas mot både mänskliga spelare och PC.

5. New Yorker Jigsaw

New Yorker Jigsaw

Tja, detta är ett av de bästa pusselspelen du kan spela från din webbläsare. I flashspelet kommer du att se ett brett utbud av virtuella pusselbitar knäppas ihop.

Spelet är mycket tillfredsställande, och det är ett av de bästa spelen du kan spela i din webbläsare. Det fina med The New Yorker Jigsaw är att den också har en icke-blixtversion som du kan spela just nu. Persika.

6. T-REX

T REX

Du behöver inte besöka någon webbplats för att spela T-REX-spelet. Spelet finns redan i din Google Chrome-webbläsare. Det fantastiska är att T-REX-flashspelet inte behöver en internetanslutning för att köras eftersom det är avsett för offline-läge.

Koppla bort internet från din dator och tryck på mellanslagstangenten på Google Chrome. Du kan spela spelet utan internetanslutning.

7. 8-Ball biljard

8-Ball biljard

8 Ball Pool är ett annat utmärkt flashspel på listan, som är avsett för snookerälskare. Det är ett flashspel som låter användare ansluta sina Facebook-konton för att spela med vänner. Användare kan också logga in som gäst för att spela spelet.

8. Pac Man Doodle

Pac Man Doodle

Pac-Man Doodle är ett annat utmärkt flashspel på listan, som du kan spela direkt från Googles sökresultat. Det här är ett påskägg från Google; användare behöver bara söka efter Pac-Man Doodle på Google för att spela det beroendeframkallande spelet.

9. Bordtennis

Bästa Flash-spel

Bordtennis från Y8 är ett annat bra flashspel på listan som alla sportälskare skulle älska att spela. Det fantastiska med bordtennis är att det tillåter användare att spela med sina vänner, och användare måste ansluta sina Facebook-konton för att spela spelet.

10. Google Snake Game

Google Snake Game

Google Snake Game är ett annat bra påskägg från Google som du skulle älska att spela. Sökjätten Google lade till flashspelet till sin sökmotor 2013. I det här spelet måste spelaren flytta ormen för att äta godis och sockerbitar samtidigt som han undviker små kex.

Så det här är de bästa flashspelen du kan spela idag. Släpp spelets namn i kommentarsfältet nedan om du vill föreslå någon annan webbläsare eller flashspel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here