10 bästa gratis online-logotypskapare 2022

0
106
10 bästa gratis online-logotypskapare 2022

Oavsett om du startar en onlinebutik, startar ett nytt företag eller bara vill uppdatera dina befintliga bloggar eller butiker, spelar en perfekt logotyp alltid en avgörande roll för att skapa ett varumärke och affärsidentitet.

Utan tvekan är en logotyp viktig för en personlig blogg, företagswebbplats eller onlinebutik. En logotyp är en av de första sakerna användare lägger märke till när de besöker dina webbplatser.

Men att skapa en logotyp är inte en lätt process, och det är helt annorlunda än traditionell fotoredigering. Att designa en logotyp kan alltid vara en skrämmande uppgift, men vi kommer att göra det enkelt för dig. Det finns många online-logotyptillverkare tillgängliga på webben som kan användas för att skapa en snygg logotyp på bara några minuter.

Lista över 10 bästa gratis online-logotypskapare

Så i den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa gratis logotyperna online, som du kan använda för att skapa kvalitetslogotyper utan att spendera några pengar. Så låt oss utforska listan över de bästa gratis logotyperna online.

Turbologo

Tja, om du letar efter en webbplats för att skapa fantastiska logotyper på några minuter, se ingen annan än Turbologo. Logotyptillverkaren av Turbologo hjälper dig att hitta rätt visuella element för att skapa logotyper.

Det webbaserade verktyget erbjuder hundratals logotypdesignmallar att välja mellan. Du behöver bara välja logotypmallen och börja lägga till dina egna element till den.

2. Logogenie

Logogenie

Logogenie är en annan utmärkt webbaserad logotyptillverkare som du kan använda idag. Webbplatsen är gratis att använda, och den låter dig experimentera med olika ikoner, typsnitt och färger.

Inte bara det, utan Logogenie låter dig till och med skapa flera versioner av din logotyp och ladda ner högupplösta filer direkt från ditt konto. Det webbaserade verktyget är gratis att använda, men det har premiumlogomallar som endast kan nås och användas med ett abonnemang.

3. Shopify

Shopify

Jo, Shopify har en tjänst som är känd som Shopify hatchful. Det är en applikation för att skapa logotyper som är designad för mobil användning. Användare kan dock också använda tjänsten på stationära plattformar.

Med premiumprenumerationen kan du skapa unika logotyper på bara några sekunder. Det webbaserade verktyget erbjuder ett dra-och-släpp-gränssnitt som gör processen att skapa logotyper enkel och rolig. Användare kan också lägga till flera logotypelement som vektorbilder, texter, ikoner till logotypen.

4. Ucraft Logo Maker

Ucraft Logo Maker

Precis som Shopify ger Ucraft också användare en gratis logotyptillverkare. Du kan använda Ucraft Logo Maker för att skapa företagslogotyper. Det är ett webbaserat verktyg som erbjuder användarna ett dra och släpp-gränssnitt för att skapa en logotyp.

Det som gör Ucraft Logo Maker mer intressant är dess variation av ikoner och textstilar. Men för att ladda ner logotyperna i högre kvalitet eller få den anpassade logotypfilen måste du skapa ett konto och prenumerera på ett premiumpaket.

5. Canva Logo Maker

Canva Logo Maker

Om du är nybörjare och inte har några tidigare kunskaper om logotyptillverkning, kan Canva vara det bästa valet för dig. Det är ett webbaserat bildredigeringsverktyg som erbjuder dig många redigeringsalternativ.

Med Canva kan du enkelt skapa iögonfallande bilder för Facebook-annonser, infografik och mer. Ja, du kan till och med skapa en logotyp med Canva, men du får begränsade funktioner med det kostnadsfria kontot. Du måste prenumerera på ett premiumpaket för att låsa upp alla element och redigeringsverktyg.

6. DesignMatic

DesignMatic

DesignMatic är en ganska lättanvänd gratis logotyptillverkare på listan som du kan överväga. Gissa vad? DesignMatic erbjuder dig ett brett utbud av typsnittsstilar, typsnittstyper, färger och vektorkonst för att designa en ny logotyp.

Även om webbverktyget är gratis att använda, kommer nedladdning av designen med en gratis. Du får bara en högupplöst logotypbild om du har ett premiumkonto.

7. Logaster Logo Maker

Logaster Logo Maker

Logaster Logo Maker är en annan enkel att använda online logotyptillverkare som du kan använda för att skapa en logotyp för ditt företag. För att skapa en logotyp erbjuder Logaster Logo Maker massor av vackra mallar.

Du måste dock registrera dig med Logaster Logo Maker för att spara logotyper, och det finns inga redigeringsverktyg för att redigera logotyperna igen.

8. DesignEvo

DesignEvo

DesignEvo är en annan ledande gratis online-logotyptillverkare på listan som du kan överväga. Det bästa med DesignEvo är att det kan förvandla enkla logotyper till verklighet. DesignEvo har just nu tre planer, inklusive den gratis.

Den gratis är dock värdelös eftersom den lägger till en vattenstämpel till logotypen. Bortsett från det erbjuder DesignEvo massor av logotypmallar att välja mellan, och det är en av de bästa logotyperna du kan besöka om du har typ av logotypidéer.

9. Design Hill

Design Hill

Design Hill Logo Maker är en annan bästa och gratis logotyptillverkare som du kan använda just nu. Med Design Hill kan du designa din logotyp på mindre än 5 minuter. Om du kör typ av logotypidéer kan du börja med de förbyggda mallarna.

Priset för att spara den skapade logotypen är dock relativt högt. Ändå är Design Hill en av de bästa logotyperna som du kan använda just nu.

10. Placera det

Placera detPlaceit är en annan logotyptillverkare online som kan hjälpa dig att skapa unika logotyper med bara några klick. Det bästa med Placeit är dess gränssnitt som ser rent och välorganiserat ut.

Till skillnad från alla andra logotyper online har Placeit inga onödiga funktioner. Placeit erbjuder användarna tusentals professionella logotypmallar att välja mellan för att skapa en logotyp.

Så, det här är de tio bästa online gratis logotyper du kan använda just nu. Om du känner till andra online-logotyptillverkare som dessa, låt oss veta det i kommentarsfältet nedan. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here