10 bästa mikrofoner för YouTubers 2020

0
33
Bästa mikrofonen för YouTubers 2020
Bästa mikrofonen för YouTubers 2020

Mikrofonen är det grundläggande behovet för varje YouTuber, men när du ska köpa den kommer du att förväxlas med hundratals alternativ från en annan shoppingwebbplats. Värdefullt innehåll med kristallklar ljudkvalitet är nyckeln till framgång.

Youtube är en av de mest använda plattformarna för streaming av video online; å en annan sida är det också ett av de bästa sätten att enkelt göra pengar online genom att arbeta hemifrån. Många populära YouTubers tjänar miljontals dollar per månad på YouTube.

10 bästa mikrofoner för YouTubers 2020

För din bekvämlighet har vårt team av ljudexperter här nominerat de 10 bästa mikrofonerna för YouTubers

1. Klippmikrofon för Youtuber av Generic

Kragemikrofon 3,5 mm (1,4 meter) Klämmikrofon för Youtuber
Kragemikrofon 3,5 mm (1,4 meter) Klämmikrofon för Youtuber

Denna Collar Mic har 3,5 mm av det universella ljuduttaget så att du ansluter till alla enheter, med hjälp av bifogat klämma kan du ansluta den på din krage eller skjorta.

Den kommer med den avancerade funktionen för brusreducering för felfri inspelning, ger dig kristallklar ljudinspelning som en studio. Denna klippmikrofon för Youtuber från Generic är den bästa mikrofonen till ett så överkomligt pris.

2. Adofo Lapel lavalier clip mikrofon

Adofo Lapel lavalier clip mikrofon
Adofo Lapel lavalier clip mikrofon

Denna Adofo Lapel lavalier clip-mikrofon har en inbyggd brusreduceringsmekanism så att du får klart ljud varje gång. Dess rundstrålande kondensor antar material kommer alltid att erbjuda dig rik ljudkvalitet med starka brusreducerande effekter.

Du kommer också att få en liten väska gratis med denna mikrofon som hjälper dig att bära den var som helst tillsammans med dig i en skyddande miljö.

3. COM-TECH Vocal Plug and Play Home Studio kondensatormikrofon

COM-TECH Vocal Plug and Play Home Studio kondensatormikrofon
COM-TECH Vocal Plug and Play Home Studio kondensatormikrofon

Detta är en av de bästa professionella mikrofonerna som föredras av många ljudexperter; Den fungerar med distinkt rundstrålande plocka upp mönstret så att det kan koda om ljud från olika vinklar och helt kombinera ljudet från hela miljön.

Den kommer med ett stativ som ger dig mer bekvämlighet när du använder det med en PC eller bärbar dator.

4. Industristandardljud ISSLM200 Lavalier-mikrofon

Industristandardljud ISSLM200 Lavalier-mikrofon
Industristandardljud ISSLM200 Lavalier-mikrofon

Lavalier-mikrofoner är alltid den första preferensen för många YouTubers; den här mikrofonen är byggd av den högkvalitativa solida aluminiumkroppen för att skydda den från vardagens påfrestningar.

Du kan spela in genom att placera din kamera långt bort från dig tack vare dess 20ft kabel som gör att du kan röra dig utan begränsningar.

Måste läsa: 5 bästa zoomalternativen för videokonferenser 2020

5. LXCN® Pro Lavalier Lapel Coller Microphone Kit

LXCN® Pro Lavalier Lapel Coller Microphone Kit
LXCN® Pro Lavalier Lapel Coller Microphone Kit

Anslut bara till inspelningsenheten och du är redo att gå, det finns ingen anledning att lägga till pluggar eller batterier, denna mikrofon har 1,5 m kabel som gör att du kan spela in mer bekvämt i en avslappnad position.

Med hjälp av den bifogade klämman kan du enkelt koppla ihop den med på skjortan.

6. BKN® Mini Lapel Lavalier Riktad 3,5 mm mikrofon

BKN® Mini Lapel Lavalier Riktad 3,5 mm mikrofon
BKN® Mini Lapel Lavalier Riktad 3,5 mm mikrofon

Denna BKN® Mini Lapel Lavalier-mikrofon kommer alltid att erbjuda dig professionell ljudkvalitet; den är den perfekta för YouTubers, videokonferenser, röstinspelning och spel. Den kommer med ett universellt 3,5 mm ljudjack så att du kan använda det med vilken enhet som helst.

7. Duraxo-mikrofon för YouTubers

Duraxo-mikrofon för YouTubers
Duraxo-mikrofon för YouTubers

Med denna mikrofon kan du spela in genom att placera din kamera långt ifrån dig tack vare dess 2 meter långa antifriktionstråd. Denna antifriktionstråd försäkrar dig att det inte kommer att finnas några elektriska störningar med ljud vid inspelningstillfället.

För kristallklar ljudkvalitet har den en inbyggd brusreduceringsmekanism.

8. Rewy Brobeat 3.5MM Clip On Mini Lapel Lavalier-mikrofon

"<yoastmark

Denna Rewy Brobeat är den mest prisvärda, högkvalitativa mikrofonen för YouTubers, och ger dig alltid kristallklar ljudkvalitet. Den är extremt billig, bärbar mikrofon som fungerar med 90 % av enheterna.

Den har ett femstjärnigt betyg på Amazon från hundratals kunder över hela världen.

9. Blå mikrofoner Yeti USB-mikrofon

"<yoastmark

Denna Blue Yeti är inte bara ytterligare en mikrofon; det är en studiomikrofon av hög kvalitet på professionell nivå. Topp YouTubers över hela världen använder det redan.

Den fungerar med flera mönsterval såsom cardioid, dubbelriktad, rundstrålande och stereo. Blue Yeti kostar dig mer än andra mikrofoner men erbjuder dig ljudkvalitet som du aldrig upplever.

10. Boya BYM1 rundstrålande Lavalier-kondensatormikrofon

Boya BYM1 rundstrålande Lavalier-kondensatormikrofon
Boya BYM1 rundstrålande Lavalier-kondensatormikrofon

Detta är den första preferensen för varje YouTuber när det kommer till den bästa mikrofonen; den används också av populära indiska YouTuber Technical Guruji och massor av andra indiska YouTubers.

Alla YouTubers föredrar det på grund av dess långa kabel, tydliga ljudkvalitet och byggkvalitet.

Det är de tio bästa mikrofonerna för YouTubers; Du kan köpa den från vilken ledande shoppingwebbplats som helst, vi har också placerat den bästa köplänken där borta.

Vi hoppas att den här artikeln är till hjälp för dig när du väljer den bästa mikrofonen för YouTubers. Om artikeln är användbar för dig på något sätt, dela den på sociala medier, håll kontakten med oss ​​för framtida uppdateringar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here