10 gratis programvara för att ta bort oraderbara filer på Windows 10

0
36

Radera enkelt filer som inte går att radera på Windows 10 med dessa verktyg!

10 gratis programvara för att ta bort oraderbara filer på Windows 10

Om du använder ett Windows-operativsystem ett tag är vi säkra på att du kan ha hanterat mappar eller filer som inte raderas. Det spelar ingen roll hur många försök du gör för att ta bort den filen; den vägrar helt enkelt att lämna din dator.

Dessa saker händer vanligtvis på grund av skadlig programvara, spionprogram, adware, etc. Men ibland händer det också på grund av systemkorruption.

Användare får olika typer av fel när de raderar filer eller mappar som Kan inte ta bort fil: Åtkomst nekas, det har skett en delningsöverträdelse, käll- eller målfilen används, etc.

Lista över 10 bästa programvara för att tvinga bort raderbara filer

För att åtgärda alla dessa fel kommer vi att dela några av de bästa Windows-verktygen som kan tvångsradera filer som inte går att radera på Windows 10-datorer. Dessa är gratisverktyg som kan låsa upp och ta bort specifika filer och mappar.

1. FileAssasin

FileAssasin

FileAssasin är ett säkerhetsverktyg som återkallar alla behörigheter från skadlig programvara. Så om du inte kan ta bort någon fil eller mapp på grund av en skadlig attack, kan FileAssasin vara det bästa verktyget att använda.

FileAssasin stänger fjärrhandtag för att befria ditt system från misstänkta skadliga filer. Så, efter att ha stängt fjärrhandtagen, kan du ta bort filer eller mappar som tidigare inte kunde raderas.

2. Upplåsare

Upplåsare

Om du söker efter ett gratis och enkelt verktyg för att ta bort filer och mappar som vägrar att lämna ditt system, kan Unlocker vara det bästa verktyget att välja.

Det fina med Unlocker är att den söker efter ett låshandtag och låter användare ta tillbaka kontrollen över filerna och behörigheterna. För att ta bort låshandtag kan den döda processer, ta bort DLL-filer, ta bort index.dat-filer.

3. IObit Unlocker

IObit Unlocker

IObit Unlocker kan fixa felmeddelandena “Kan inte radera” eller “Åtkomst nekad” från din dator. Det fantastiska med IObit Unlocker är att den automatiskt hittar och “Force” avslutar alla processer som hindrar dig från att ta bort en viss fil eller mapp.

IObit Unlocker erbjuder användarna massor av andra alternativ som “Lås upp & ta bort”, “Lås upp & byt namn”, “Lås upp och flytta”, etc.

4. XL Ta bort

XL Ta bort

Det fina med XL Delete är att den följer samma teknik som Unlocker för att ta bort låshandtag. Gissa vad? XL Delete kan ta bort alla filtyper, hela mappar. Inte bara det, utan XL Delete kan också ta bort dina internetcookies, historik och cachefil.

5. Arkivguvernör

Arkivguvernör

Det är ett av de avancerade filborttagningsverktygen som finns tillgängliga för Windows-operativsystemet. Det fina med File Governor är dess gränssnitt som ser rent och välorganiserat ut.

Inte bara det, utan File Governor visar också ytterligare information om filen som du vill ta bort, som om programmet används för närvarande eller inte, käll- eller målfilen används, etc.

6. EMCO Lås upp den

EMCO Lås upp den

EMCO UnLock IT är en av de bästa mjukvarorna som kan användas för att låsa upp filer som är låsta eller som nekas åtkomst. Det fina med EMCO låser upp IT är att det kan upptäcka olika lås som blockerar resurshantering. Så med EMCO UnLock IT kan du snabbt ta bort filer som är låsta av flera skäl.

7. LockHunter

LockHunter

LockHunter är den bästa Windows-mjukvaran för att radera filer som inte går att radera. Det fantastiska med LockHunter är att det visar processerna som låser filer och mappar från att raderas. Inte bara det, men LockHunter kan också döda dessa processer för att radera filer.

8. BlitzBlank

BlitzBlank

Tja, BlitzBlank från Emsisoft är en annan bästa Windows-programvara som kan hjälpa dig att ta bort filer som är låsta av skadlig programvara eller skadliga processer.

BlitzBlank skannar och dödar effektivt processen som förhindrar borttagning av filer. Bortsett från det kan BlitzBlank också ta bort skadliga registerposter, skadliga drivrutiner etc.

9. WipeFile

WipeFile

WipeFile är ett annat lätt Windows 10-verktyg på listan som kan användas för att radera filer och mappar.

Verktyget erbjuder några användbara funktioner som att ta bort överblivna filer, ta bort låsta mappar och mer. Verktyget stöder också olika raderingsmetoder för att tvinga bort filer och mappar.

10. HardWipe

HardWipe

Det är en USB-verktygssats som är avsedd att fixa olika fel på USB-enheter. Så om du inte kan ta bort några filer från din USB-enhet, kan Hardwipe vara det bästa valet för dig.

Den har stöd för olika språk, och det är ett av de bästa verktygen för att låsa upp och ta bort filer på Windows.

Så det här är den bästa Windows-programvaran för att tvinga bort raderbara filer på Windows operativsystem. Om du känner till några andra verktyg som dessa, låt oss veta i kommentarsfältet nedan. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here