15 bästa fitness- och träningsappar för Android

0
47

Dessa är de bästa fitnessapparna för Android!

15 bästa Android-apparna för fitness och träning

Sommaren är nästan över, och vintern är på väg att komma, men det betyder inte att du kan hålla dig ur form. Att ta hand om din egen kropp, förutom att det är bättre för din hälsa, behåller också ett friskare sinne och ökar livskvaliteten.

Om du inte tycker om att gå till gymmet, vad ska du göra? Vi bestämde oss för att presentera en artikel om de bästa fitnessapparna för Android, som kommer att ge dig några bra övningar.

Lista över bästa fitness- och träningsappar för Android

Om apparna för mobila enheter redan hjälper oss att organisera dagligen eller med vår ekonomi är det inte förvånande att de också skulle hjälpa oss med vår hälsa. Så ta en titt på dessa applikationer, som hjälper dig att hålla dig i form.

1. Google Fit

Appen är från Google inc. Det fina med appen är att den kan spåra alla aktiviteter som du utför medan du håller telefonen. Till exempel, när du går, springer och gör vad som helst under dagen, håller den journalerna.

Det ger också realtidsstatus för löpningar, promenader och åkturer, vilket hjälper till att hålla motivationen uppe på planen. Detta är appen som du måste ha om du letar efter en app för träningsspårning.

2. 7 minuters träningspass

Den här appen ger oss övningarna baserade på studien från McMaster University, Hamilton, Ontario, och den kommer med en virtuell tränare som motiverar dig.

Detta är den perfekta appen för dig som vill gå ner i vikt så snart som möjligt. Detta ger 7-minuters träning per dag, och det låter dig träna mage, bröst, lår och ben.

3. RunKeeper

RunKeeper är den perfekta appen för dem som gillar att springa, en av de mest populära kategorierna. Du kan enkelt göra förplanerade övningar samt konditionsträning att följa regelbundet.

Den registrerar dina aktiviteter och visar detaljerad statistik, tillryggalagd sträcka, tiden det tar att slutföra löpningen och även din puls under träning.

4. Pocket Yoga

Vill du ha mer yogaträning? Den här är till dig. Det här är helt enkelt en yogainstruktör; den ger dig positioner, sekvenser och övningar för varje kroppsdel. Appen delar också in varje yoga i nivåer, och varje nivå hade en alternativ varaktighet att följa.

Den innehåller över 200 illustrerade poserade bilder som guidar dig under varje session. Den spårar också din framstegsrapport.

5. Påminnelse om vattendryck

Dricker du tillräckligt med vatten under dagen? Jag antar att många kommer att säga nej. Detta är den bästa appen du någonsin kan ha på din telefon eftersom den här appen påminner dig om att dricka vatten vid tillfället och spårar dina vattendricksvanor.

Appen innehåller skräddarsydda koppar som hjälper dig att hålla dig motiverad mot att dricka vatten; den ställer också in start- och sluttider för att dricka vatten under hela dagen.

6. MyFitnessPal

Denna app hjälper dig att registrera din kalori, eftersom den här appen kommer med en enorm databas med över 5 000 000 livsmedel. Den skapar en speciell diet- och träningsrutin för dig och börjar spåra dina måltider och träningar så fort du öppnar appen.

Den levereras med en streckkodsläsare som hjälper dig att skanna streckkoden i din mats omslag, och du kan snabbt få reda på kalorierna i maten du konsumerar genom att bara ange dess namn.

7. Soffa till 5K från RunDouble

Couch to 5K by RunDouble är det enklaste sättet att nå ditt mål att springa 5K på bara nio veckor, men känn dig inte avskräckt; du kan ta längre tid om du behöver.

Den följer den berömda Couch to 5K-planen. Alla planer är gratis att prova under de första två veckorna; sedan kan du uppgradera för mindre än kostnaden för en kaffe. Roliga löpningarna är helt gratis.

8. Inträde

Ingress förvandlar den verkliga världen till landskapet för ett globalt spel av mystik, intriger och konkurrens.

Du kan röra dig genom den verkliga världen med din Android-enhet och Ingress-appen för att upptäcka och peka på källor till denna mystiska energi. Det hjälper dig att komma i form.

9. Stegräknare

“Pedometer” registrerar antalet steg du har gått och visar dem igen tillsammans med antalet kalorier du har bränt, distans, gångtid och hastighet per timme.

När du väl tryckt på startknappen måste du hålla i din smartphone som du alltid gör och gå. Den kommer att fortsätta att spela in dina steg även om du stoppar telefonen i fickan eller väskan.

10. Runtastic Running & Fitness

Nå dina träningsmål och öka din löpträning med den kostnadsfria Runtastic GPS Running & Fitness-appen. Runtastic GPS-löparapp och fitnessspårningsapp ger dig fler funktioner för att spåra kondition.

Njut av din träning och löpträning (eller maratonträning!). Det är som din personliga gångspårare och löptränare.

11. Strava löpning och cykling GPS

Om du någonsin vill spåra och övervaka din löpning eller cykelväg via GPS, då är Strava den bästa appen för dig. Du kan också följa vänner, träningskompisar och proffs för att se varandras aktiviteter och uppmuntra dem med beröm och kommentarer.

12. Rör sig

Att se din vardagsmotion kan hjälpa dig att tänka på ditt liv på ett nytt sätt. Börja med små förändringar som kan leda till en piggare livsstil och hälsosammare vanor.

Moves spårar automatiskt din vardag och träning. Ha bara telefonen i fickan eller väskan.

13. Nike träningsklubb

Detta är en utmärkt hälsoapp från Nike. Med den här appen kan du få hundratals 30-45 minuters träningspass direkt på din telefon. Förutom dessa hittar du också massor av yoga-, styrke-, uthållighets- och rörlighetsträning.

14. 30 dagars träningsutmaning

30 Days Fitness Challenge är en annan bästa Android-app att installera om du vill hålla dig i form. Appen visar en serie träningspass som behövde utföras på 30 dagar. Det fina med appen är att en professionell träningscoach designar träningspassen.

15. Fitness & Bodybuilding

Det här är en av de bästa Android-apparna du kan ha om du vill hålla dig i form och frisk. Appen låter dig ställa in ditt träningsprogram, som du kan följa dagligen.

Förutom dessa är appen också känd för att tillhandahålla övningar för varje muskel för att hjälpa dig att uppnå utmärkta resultat på kortare tid.

Så det här är de bästa fitnessapparna för Android. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela den också med dina vänner. Om du känner till några andra sådana appar, låt oss veta det i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here