Apple släppte iOS 16.4 med flera nya ändringar och funktioner

0
33

På måndagen släppte Apple officiellt iOS 16.4 och iPadOS 16.4-uppdateringar för alla iPhone- och iPad-användare som stöds efter sex veckors betatestning, och den här uppdateringen innehåller olika ändringar.

Eftersom den här uppdateringen ger många nya emojis, Safari-webbappaviseringar, en röstisoleringsfunktion för samtal och många fler så, låt oss diskutera dem alla nedan kort.

Apple iOS 16.4: Alla detaljer

iOS 16.4 har 21 nya emojis

Liksom alla andra uppdateringar från Apple syftade denna iOS 16.4-uppdatering också till att ge olika förbättringar av användarupplevelsen, korrigeringar för buggar och, viktigast av allt, säkerhetsuppdateringar.

En av de viktiga kommande i den här uppdateringen är 21 nya emojis för Apple emoji-tangentbord som är baserade på djur, handgester, föremål och mer.

Dessutom är dessa emojis nu också tillgängliga i iPadOS 16.4 och macOS Ventura 13.3.

Och ett annat framträdande inslag är Voice Isolation; du kan förstå det som Active Noise Cancellation (ANC) men bara för samtal. Som Apple förklarade kommer den här funktionen att prioritera din röst vid mobilsamtal och eliminera omgivande brus.

Apple lägger till aviseringar för webbappar för iPhone-användare eftersom de också kan lägga till dessa webbappar från Safari till sina hemskärmar.

Med alla dessa förändringar utökade Apple också stödet för sin funktion för att upptäcka dubbletter av foton i foton och videor i ett iCloud-delat fotobibliotek så att användarna enkelt kan identifiera dem.

Dessutom förbättrade Apple också sin nyligen lanserade Crash Detection-funktion för iPhone 14 och iPhone 14 Pro-modeller, som rapporterades vara en bristande koncentration eftersom det ringde nödsituationer även på nöjesparkturer.

Med iOS 16.4 släppte Apple även iPadOS 16.4, macOS Ventura 13.3 och tvOS 16.4. Och Apples den här uppdateringen stöder alla samma iPhone-modeller som Apple angav som stödda för iOS 16.

Du kan installera den här uppdateringen från Inställningar > Allmänt > Programuppdatering och kan även kolla in hela ändringsloggen från Apple på supportsida.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here