Asus Zenfone 9 läckte: Små telefonfans borde börja spara!

0
83
NextPit Asus Zenfone 8 tillbaka
© NextPit

Detaljerad information om Asus Zenfone 9 har dykt upp på webben! Och jag säger er, kära fans av små smartphones, det ser verkligen bra ut! Enligt informationen kommer telefonen att ha en 5,9-tums AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz, den snabbaste Android-processorn som finns tillgänglig för närvarande och ett 3,5-millimetersuttag. Låt oss ta en titt på det hela (under mikroskopet)!

TL;DR

  • Asus Zenfone 9 har läckt ut med mycket information (och video!).
  • Kan ge kraftfull hårdvara till ett litet format med 5,9-tums skärm.
  • Release väntas snart.

Om du regelbundet läser NextPit vet du säkert om min kärlek till små smartphones! Jag köpte personligen iPhone 13 mini efter ett långtidstest, skrev några tankar om hälsofördelarna med små telefoner och sålde min privata Pixel 6 efter några veckor. Den nya infon om Asus Zenfone 9 är därför teknikveckans höjdpunkt för mig!

Men nyheter ska vara objektiva, och därför har bara en officiell video från Asus dykt upp på webben för tillfället. Som TechGoing rapporterar, det ungefär en minut långa klippet dök upp på en YouTube-kanal från tillverkaren och togs sedan snabbt bort igen. Eftersom det laddades ner av fansen och laddades upp till YouTube igen, kan du se videon inbäddad i artikeln.

Hårdvara mycket lovande vid första anblicken

Precis som föregångaren, Asus Zenfone 8, ska Zenfone 9 vara utrustad med en 5,9-tumsskärm. Det verkar vara tillverkat av Samsung och erbjuda en uppdateringsfrekvens på 120 hertz. Snapdragon 8+ Gen 1, som redan presterade mycket bra i vår recension av Asus ROG Phone 6 Pro, ska ge gott om kraft.

3,5 mm-uttag på Zenfone 8.

3,5-millimetersuttaget är också tänkt att finnas i Zenfone 9. / © NextPit

Videon visar ett ganska nyfiket ryggsäcksfäste samt en lateralt placerad fingeravtryckssensor och nämner en IP54-certifiering. Dessutom finns det en dubbelkamera på baksidan, som leds av en IMX766-sensor inklusive 6-axlig kardanstabilisering. Ett 4 300 mAh batteri och ett 3,5 millimeters uttag sägs också finnas ombord.

Baserat på vår recension av Zenfone 8 från förra året kan Zenfone 9 vara en riktigt intressant utveckling. När Asus officiellt kommer att introducera telefonen (och skicka oss en testenhet 🤓) går inte att uppskatta i nuläget. Men om Asus redan laddar upp videor och av misstag publicerar dem, bör en presentation inte ta för lång tid.

Vad tycker du om Zenfone 9? Intressant eller tråkigt? Låt oss veta i kommentarerna!

Källa:
TechGoing

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here