Galaxy S23 releasedatum läckte: var och när kommer det att hända?

0
15
© NextPit

Samsung har nu ett lanseringsdatum för Galaxy S23 (Ultra). En rapport från Sydkorea antydde att detta kommer att ske i början av februari nästa år. Samtidigt har standard- och Plus-smarttelefonmodellerna av Samsung Galaxy S23 upptäckts, vilket bekräftar några framträdande specifikationer.

Enligt en outlet på Samsungs hemmaplan planeras nästa Galaxy lineup att presenteras i San Francisco, USA. Det finns inget slutdatum samt en officiell uppackad inbjudan, men det förväntas ske någon gång under den första veckan i februari, som citerats av en företagsledare.

Samsung återupplivar också det fysiska evenemanget 2023. Detta är också första gången som en fullständig fysisk lansering kommer att ske efter att pandemin störde tidigare evenemang. Både lanseringarna av Galaxy S22 och S21 hölls virtuellt och livestreamades för både fans och media.

Samsung Galaxy S23 (Plus) med enorma batterier

En FCC-lista avslöjade de viktigaste hårdvaruspecifikationerna för Galaxy S23 inklusive batteristorlekar, kameror och processor. Galaxy S23 var listad för att ha ett betydligt större batteri på 3 900 mAh medan plusmodellen får ett 4 700 mAh batteri. Detta gör båda 200 mAh högre i kapacitet än sina föregångare.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23-rendering med cirkulära kameraringar / © Twitter/u/OnLeaks

Bortsett från den till synes bekräftade Snapdragon 8 Gen 2-chipset, skulle sortimentet också dra nytta av den nya 32MP selfie-shooter. Tyvärr är trippelkameramodulen märkbart oförändrad. Likaså är det säkert att anta att Samsung kan införliva förbättrade mjukvarualgoritmer utöver den nyare Snapdragon ISP (Image Signal Processor).

Det finns ännu inget om prissättningen för hela sortimentet. Med tanke på inflationsproblemen som alla företag står inför just nu, kunde vi inte avskaffa tanken på en uppjustering av det rekommenderade detaljhandelspriset. Kommer en kostnadsökning att minska möjligheten för dig att göra en uppgradering till någon av Galaxy S23-modellerna? Vi vill gärna höra dina tankar om detta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here