Google kunde aktivera Pixel 8 (Pro) Fix för suddiga och pixlade videor

0
8
NextPit Google Pixel 7 Pro testkamera
© NextPit

Efter att ha lanserat en AI-baserad Photo Unblur på Pixel 7-serien har Google nu setts arbeta på en version som är avsedd att fixa suddiga videor. Fotofunktionen i appen kan debutera och bli exklusiv på Pixel 8 och Pixel 8 Pro.

Maskininlärningsförmågan hos Googles anpassade Tensor-chip möjliggör nya mjukvarufunktioner som Magic Eraser som tar bort oönskade fotobomber och Photos Unblur för att förbättra gamla och pixlade bilder. De senaste bevisen avslöjades av 9to5Google, vilket tyder på att Google uppgraderar Unblur-funktionen för att även stödja videor.

Google Video Unblur för Pixel 8

Genom en betaversion av Android-programvaruuppdateringen lyckades uttaget generera gränssnittet i Photos-appen, dock utan den faktiska effekten. Den nya funktionen har integrerats på fliken Verktyg under redigeringsalternativen. Följaktligen kan ett skjutreglage välja funktionen för att justera suddighetsnivån, vilket inte finns i den statiska Photo Unblur.

Google Pixel 7

Foton ser skarpare ut, men du kan se artefakter av digital bearbetning när du zoomar in på bilden. / © NextPit

Video Unblur-funktionen kommer troligen att lanseras tillsammans med Pixel 8 och Pixel 8 Pro (som bilden). Samtidigt kunde Google begränsa detta med Tensor G3-chippet som kommer att driva den kommande duon, liknande när Photo Unblur introducerades på Pixel 7 (recension).

Instagram-liknande videoeffekter för Google Foton

Förutom den uppgraderade Ulur-funktionen lägger Google till en svit med videoeffekter. Det finns totalt 14 nya Instagram-liknande filter inklusive Polaroid, VHS och Black & White. Dessa kan nås i avsnittet Överlägg när du redigerar en video i appen Foton. Det är okänt om äldre Pixel-telefoner kommer att dra nytta av samma typ av overlay-styling.

Innan Google presenterar Pixel 8 och Pixel 8 Pro i höst kommer Google att tillkännage Android 14 OS den 10 maj. Sökjätten förväntas också tillkännage sin första Pixel Fold-enhet och Pixel 7a vid samma evenemang.

Har du testat att använda någon av dessa funktioner i Google Foto? Vilken är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna.

Via: 9to5Google

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here