Gratis appar för Android och iOS: Skaffa dessa appar utan att betala en cent

0
15
© NextPit

Återigen den här veckan är appar och spel för både Android-telefoner och iPhones tillgängliga att ladda ner gratis under en begränsad tid. Vi kommer att dela med dig hur du kan få tag på dessa värdefulla nedladdningar.

Om du har följt NextPit ett tag vet du vad du kan förvänta dig här i den här artikeln: Google Play Store och Apples App Store erbjuder regelbundet rabatter och kampanjer där du kan få betalt innehåll gratis under en begränsad tid. Vi samlar dessa gratisprogram och listar dem åt dig, men till skillnad från vår lista över veckans fem bästa appar kommer vi inte att testa apparna med flit. Var därför lite försiktig innan du hamnar i en pengagrop eftersom vissa appar fortfarande kan innehålla mikrotransaktioner.


Få 30 dagars gratis Prime Gaming
med Amazon Prime Trial

Tips: Vill du säkra en gratis app för framtiden? Om så är fallet, ladda ner det en gång och avinstallera det vid behov. På så sätt läggs den till i din lista över köpta appar och du kan ladda ner den igen i framtiden när du behöver den.

Gratis appar för din Android-telefon

Dessa appar är gratis i Google Play Butik

 • Hastighetsmätare GPS Pro (0,99 USD): Den här appen kan spåra din hastighet, distans, tid, plats och kan även få information som starttid, förfluten tid, medelhastighet, maxhastighet och höjd, bland annat.
 • Revision tegelstenar (4,99 USD): AuditBricks gör webbplatsrevision och snagging så enkelt. Webbplatsrevisionsprocessen hjälper dig att hitta problem, inspektioner, defekter, hakar, slaglistor, att göra-lista, skickbedömningar för din webbplats fungerar. Du kan hantera allt ditt arbete i olika projekt.
 • CarBux (4,99 USD): CarBux är en betalningskalkylator för billeasing och billån som ger rekommendationer “Köp” eller “Köp inte” på nya eller begagnade bilar. CarBux är den enda bilbetalningskalkylatorappen som tillhandahåller en “citroncheck”-lista för att verifiera den mekaniska funktionaliteten, elektriska och elektroniska system, underhållsregister och utseende på en bil innan du köper eller leasar.

Dessa mobilspel är gratis i Google Play Butik

 • Brinnande fästning 2 (1,00 USD): Attackera fiender och fästningar. Nog sagt!
 • DungeonMon! (0,99 USD): Redo att släppa din blodlust? Du kan göra det genom att träna ditt monster och med 90 olika monster att välja mellan blir du bortskämd med valmöjligheter! Bli av med alla zombies med dina monster!
 • Sudoku Pro (2,99 USD): Livet är ofullständigt om det inte finns något Sudoku-pusselspel att reta din hjärna med. Denna proversion av appen innehåller mer än 9 000 unika pussel, och nya läggs till varje dag. Välj mellan lätta, medelstora och svåra svårighetsgrader.
 • Punkt (1,99 USD): Point är ett minimalt-abstrakt-avkopplande pussel med målet att förutsäga var fienderna befinner sig med hjälp av pilar.
 • Evo Creo (0,99 USD): Behöver världen ännu ett fickmonsterspel? Jag antar det, så du kan lika gärna göra det mesta av det med den här varianten på genren och se hur den står sig mot originalet…
 • Soul Warrior Premium (1,99 USD): I Soul Warrior spelar du två karaktärer, Shan och Hina. Om du gillar att spela en stark kvinnlig karaktär kommer du att älska Hina, en söt men stark tjej på ett korståg för att besegra ondskan i denna mörka värld. Det är ett fascinerande äventyrsspel för barn med fantastisk grafik och musik som kommer att charma alla spelare i alla åldrar. Det finns inget behov av mobil Internetanslutning eftersom detta är ett offlinespel.
 • Missile Dude RPG (1,99 USD): Denna missilsimulator kommer inte att erbjuda världsfred, men du använder heliga missiler för att bli av med alla demoner i närheten, inklusive bossar. Missiler kan uppgraderas för att säkerställa att dina enheter har en högre överlevnadsgrad.
 • Hero’s 2nd Memory (0,99 USD): En dag när människor och monster levde tillsammans utbröt krig mellan människa och monster eftersom djävulen ville dominera mänskligheten. En hjälte reser sig sedan för att rädda mänskligheten från monster och deras växande styrka.

Gratis appar för din iPhone

Dessa appar är gratis för iOS

 • Unit Converter Pro HD (0,99 USD): Den mest kraftfulla enhetsomvandlaren på marknaden. Hjälper dig att göra enkel konvertering mellan mer än 700+ olika måttenheter i 30 kategorier.
 • PropFun Pro (0,99 USD): Den roligaste appen i världen! Visa världen din magi via fantastiska kollage som du aldrig har sett i några andra appar!
 • Pushfit Pro (1,99 USD): PushFit Pro är en förenklad push-up-räknare och tracker. PushFit Pro låter dig träna hemma, på gymmet eller var som helst! Börja ditt träningspass genom att placera enheten på marken under bröstet.
 • Lock Notes Pro (4,99 USD): Håll dina mest värdefulla, privata och hemliga anteckningar borta från nyfikna ögon. Håll dem alla helt hemliga och säkra. Lagra lösenord, hemligheter, kontakter eller håll bara din dagbok privat.

Dessa mobilspel är gratis för iOS

 • DEEMO (0,99 USD): Det världshyllade, mobila rytmspelet som har berört över 10 miljoner spelare. Skapat av teamet som gav dig Cytus, har det ursprungliga Rayark-teamet skapat en helt ny textur till pianorytmspelet.
 • Ragdolls sandlåda (2,99 USD): Ragdolls Sandbox är en sandlåda för fysiksimulering, där du som spelare har en underbar mängd kreativitet du kan ägna dig åt för att lista ut hur olika minispel fungerar.
 • jag bor (1,99 USD): Ge en själ din enhet med i Live. Odla din virtuella baby som i verkligheten och upplev en unik och spännande upplevelse. i Live är den mest innovativa och realistiska livssimulatorn som någonsin skapats. Över 5000 bildrutor för animering, dynamisk belysning och skuggor, och det spelas i realtid!
 • Slaget om Westnoth (3,99 USD): The Battle for Wesnoth är ett turbaserat taktiskt strategispel med ett högt fantasy-tema. Bygg upp en fantastisk armé och förvandla gradvis råa rekryter till härdade veteraner. I senare spel, återkalla dina tuffaste krigare och bilda en dödlig värd som ingen kan stå emot!
 • Cykelliv! (0,99 USD): Cykla med stil över trafik och fotgängare! Kan du hålla hjulet igång samtidigt som du stilfullt undviker bilar och fotgängare på gatan?

Vi håller tummarna för att du har hittat det du letar efter. Om inte så återkommer vi i början av nästa vecka med fler förslag och vi är säkra på att du hittar något som passar då! Har du sett en betalapp i listan? Då skulle vi vara glada om du ger oss ett tips i kommentarerna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here