Hur man använder Bluetooth-tangentbord med din Android-enhet

0
64
Anslut Bluetooth-tangentbord med Android.

Lär dig hur du använder Bluetooth-tangentbord med din Android-enhet med hjälp av ett enkelt och enkelt sätt som hjälper dig att få bluetooth-tangentbord att ansluta till din enhet och du kan skriva med stor lätthet.

Om du har någon Android-enhet som stöder OTG-anslutningen så vet du att det finns så många alternativ att du kan lägga till fler nya prylar till din enhet via OTG-kabeln, men vad händer om enheten inte stöder det? Det betyder att det inte kan finnas någon anslutning av OTG, och många av de fantastiska enheterna kunde inte läggas till för funktionalitet på Android via OTG, men det återstår bara trådlösa alternativ för användarna att lägga till på enheterna. Tangentbordet är en av sådana typer av enheter som Android-användare skulle vilja använda för att utöka textinmatningsmöjligheterna, men för nu-OTG-stödjande enheter kunde den trådbundna bara kännas som det nollvärde objektet, och de skulle låtsas använda Bluetooth-tangentbordet. För att sortera det finns det någon metod genom vilken tangentbordet enkelt kan läggas till med endast Bluetooth-anslutningen. Här i den här artikeln har vi skrivit metoden med vilken du enkelt kan fästa och använda Bluetooth-tangentbordet med din Android-enhet. För att veta mer om processen, gå bara till huvuddelen av artikeln som ges nedan.

Hur man använder Bluetooth-tangentbord med din Android-enhet

Nedan är den kompletta steg-för-steg-guiden som hjälper dig att enkelt använda Bluetooth-tangentbord med din Android-enhet. Så följ stegen nedan för att fortsätta.

Steg för att använda Bluetooth-tangentbord med din Android-enhet:

1. Först av allt, skaffa Bluetooth-tangentbordet och Android-enheten, ja det är vanligtvis det allra första som nästan krävs. Efter att ha fått upp tangentbordet måste du kontrollera att det är påslaget eller inte. Om inte, slå på den för att låta den sökas genom Android-enheten för anslutningen.

2. Använd Android-enheten, aktivera dess Bluetooth och sedan från Bluetooth-inställningarna eller guiden för Android-enheten måste du söka efter tangentbordsnamnet. Detta krävs i förväg eftersom för att göra anslutningen först måste enheten paras och även komma in i anslutningsansvaret för listan i Android-enhet. När din Android-enhet hittar eller söker efter Bluetooth-tangentbordet, tryck bara på det för att para ihop med det.

3. Om du inte kan hitta ditt tangentbord, försök sedan göra sökningen igen genom att trycka på alternativet “Sök efter enheter” på Bluetooth-skärmen eller guiden för Android. Försök att placera tangentbordet så nära Android-enheten du kan eftersom detta skulle påverka signalstyrkan för Bluetooth för att förbli på den starkare sidan.

Anslut Bluetooth-tangentbord med Android.
Anslut Bluetooth-tangentbord med Android.

4. När tangentbordet väl har visats i guidens Bluetooth-lista, välj det, så kommer en kod att fråga dig. Markera bara kryssrutan i meddelandet och välj det eller acceptera det. Det är allt; du skulle nu se att ditt tangentbord är framgångsrikt anslutet till Android-enheten och därför kan du nu arbeta vidare genom det.

Anslut Bluetooth-tangentbord med Android.
Anslut Bluetooth-tangentbord med Android.

5. Nu är det så enkelt att använda tangentbordet som du skulle veta och det skiljer sig inte alls från de traditionella tangentborden. Skriv in som om du bara skriver på det trådbundna tangentbordet, men sanningen är att du inte har uppsatta trådbegränsningar eller begränsningar alls. Äntligen, för att koppla från tangentbordet från din Android stäng helt enkelt av Bluetooth och även tangentbordet och det skulle kopplas bort.

Så det här var metoden genom vilken du enkelt kunde använda Bluetooth-tangentbordet med Android-enheten och arbeta med det genom det. Från och med artikeln har du fått upp att metoden inte är för svår eller komplex, men vilken moderat användare som helst skulle kunna använda den utan problem. Det är nu din tid att tillämpa den här metoden och därmed komma på tangentbordet som är anslutet till din Android bara genom Bluetooth-anslutningen. Hoppas du gillar metoden, glöm inte att dela med dig av dina åsikter!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here