Hur man använder Snapchats Virtual Reality “linser”

0
49
Hur man använder Snapchat Virtual Reality-linser
Hur man använder Snapchat Virtual Reality-linser

Lär dig hur du använder Snapchats Virtual Reality “Lenses” med den inbyggda funktionen för snapchat som många användare inte känner till och det är dags att använda den med guiden som vi diskuterade precis nedan.

Snapchats linser är den höga inbyggda funktionen med Snapchat-tjänstappen som gör det möjligt för användarna att skapa alla dessa tecknade modifieringar av snaps. Även om du kanske tänker på saken som varför diskuterar vi användningen av Virtual Reality-linser inuti Snapchat som om det bara handlar om modifieringarna av snaps som kan läras snabbt med den lilla tidsanvändningen, men vi har gjort detta artikeln bara på grund av att användningen av virtuella linser är ganska förvirrande, och de flesta användare kan lätt bli förvirrade medan de används. För att hjälpa användarna att veta om den totala användningen av snapchattar virtual reality-linser är det ett bra alternativ för användarna att lära sig om det. Här i den här artikeln har vi skrivit om metoden genom vilken användare av snapchat snabbt skulle kunna använda virtuella verklighetslinser. Hela proceduren för att använda snapchattar virtual reality-linser har förklarats, och en snabbguide för direktapplikationen har skrivits i den här artikeln. Du bara går och läser upp hela artikeln nedan för att veta en helhet om virtuell verklighetslinser!

Hur man använder Snapchats Virtual Reality “Lenses”

Metoden är väldigt enkel och enkel, och du behöver bara fortsätta med det nedan diskuterade sättet att implementera detta

Steg för att använda Snapchats Virtual Reality “Lenses”

#1, Först och främst, öppna upp Snapchat och ladda enhetens framsida vänd mot kameran. Den främre kameran måste laddas eftersom de flesta av linserna bara fungerar med ansiktsbilderna som bara kunde fångas genom den. Tryck på ansiktet på skärmen på enheten så att Snapchat kan börja upptäcka ditt ansikte.

#2 När Snapchat har slutfört ansiktsdetekteringen kommer det automatiskt att ta upp hela antalet tillgängliga linser som kan appliceras på den bilden. Detta kan vara en stor sak eftersom snapchatten ibland kunde upptäcka föremålen som ansikten och därmed applicera upp till linserna på dem. För att få bästa resultat försök att bara hålla ditt ansikte inuti kameran och inte låta andra föremål hindra inuti.

Hur man använder Snapchat Virtual Reality-linser
Hur man använder Snapchat Virtual Reality-linser

#3 Svep på cirkelikonen för att få fram fler och fler linser och bläddra igenom dem, tryck sedan på de valda linserna placerade inuti cirkeln. Detta applicerar sedan upp just den linsen i ansiktet som har upptäckts av appen.

#4 Du skulle hitta några av linserna som kan kräva ungefär två personer i bilden, och för just de linserna kommer effekten inte att genereras exakt på ett enda ansikte. Många av linserna lägger också till effekterna av ljudet och ändrar även kvaliteten på utseendet, det är det som gör det coolare. Det är bara upp till dig nu att välja den perfekta linsen för dina behov och följaktligen hantera dina krav som två ansikten eller bara utseende etc.

Hur man använder Snapchat Virtual Reality-linser
Hur man använder Snapchat Virtual Reality-linser

Så det här handlade om metoden med vilken vem som helst kunde använda Snapchats virtuella linsfunktion. Det här tillvägagångssättet som skrivits ovan är inte sammanställt av alltför många avancerade procedurer, men det behövs bara några enkla steg för att konfigurera Virtual Reality-linser och därmed använda det. Hoppas du gillar metoden, vi vill gärna få din överseende om metoden i kommentarerna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here