Hur man delar skärm mellan flera Android-enheter

0
45
Hur man delar skärm mellan flera Android-enheter
Hur man delar skärm mellan flera Android-enheter

Tja, om vi ser oss omkring kommer vi att upptäcka att nu har nästan alla en Android-smarttelefon. Det är inte så att Android är det enda mobiloperativsystemet som finns, men Androids app-ekosystem är ganska enormt jämfört med de andra. Ta bara en kort titt på Google Play Butik, du hittar appar för alla olika ändamål.

Om du har använt Android-smarttelefoner ett tag så kanske du har hanterat situationer där du har velat visa något på din Androids skärm för kompisgänget. Kanske behöver du dela din Android-skärm med dina vänner för att visa dem hur man använder vissa funktioner, eller så vill du strömma ditt Android-spel genom din väns smartphone, etc.

Egentligen är det en ganska enkel process att spegla Androids skärm till en PC eller Mac och vi har redan tagit upp en artikel om det ämnet. Men när det kommer till att dela en skärm mellan Android-enheter blir det ganska svårt. Det finns gott om Android-appar tillgängliga i Google Play Butik som kan användas för skärmdelning, men att ställa in dessa appar kan vara en komplicerad process.

Hur man delar skärm mellan flera Android-enheter

Så i den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa metoderna som hjälper dig att dela skärmen mellan flera Android-enheter. Genom att följa metoderna nedan kan du enkelt dela Android-skärm med andra Android-enheter 2019. Så låt oss kolla in hur man delar skärmar mellan flera Android-enheter under 2019.

Steg 1. Först av allt, ladda ner och installera ScreenMeet Mobile Screen Share appen som låter dig enkelt dela din skärm med andra enheter.

Steg 2. Nu när appen öppnas måste du registrera dig för ett gratiskonto, du kan helt enkelt göra det med ditt google plus-konto.

Dela skärm med flera Android
Dela skärm med flera Android

Steg 3. Nu kommer du att se en popup som talar om för dig den kostnadsfria provanslutningen som är 10 gratis och efter det måste du köpa den betalda appen för att få den gratis.

Dela skärm med flera Android
Dela skärm med flera Android

Steg 4. Nu kommer du att se en länk där i appen som du behöver dela med andra för att dela din skärm.

Dela skärm med flera Android
Dela skärm med flera Android

Steg 5. Klicka nu helt enkelt på start och ett popup-meddelande visas helt enkelt klicka på Starta nu.

Dela skärm med flera Android
Dela skärm med flera Android

Steg 6. Öppna helt enkelt länken i valfri Android-enhet från vilken du vill ha tillgång till skärmen och skärmen kommer att visas där med varje aktivitet som pågår på den androiden.

Det var allt, du är klar! Så här kan du dela skärmen med flera Android-smarttelefoner under 2020.

Alternativ:

Precis som ScreenMeet Mobile Screen Share finns det många andra appar för samma ändamål. Nedan kommer vi att lista tre bästa Android-appar som hjälper dig att dela skärm mellan flera enheter.

1. Skärmdelning – Fjärrhjälp

Skärmdelning - Fjärrhjälp
Skärmdelning – Fjärrhjälp

Tja, om du har letat efter en Android-app för att dela din skärm eller styra andra Android-enheter, kan Skärmdelning – Fjärrhjälp vara det bästa valet för dig. Appen är utmärkt för att hjälpa vänner och familj med telefonproblem. När de är anslutna kan användare också starta en röstchatt och rita på sin skärm för att vägleda andra.

2. Inkwire Screen Share + Assist

Inkwire Screen Share + Assist
Inkwire Screen Share + Assist

Inkwire Screen Share + Assist är en annan bästa Android-app på listan som kan hjälpa dig att dela din skärm med en annan Android-användare. Appen låter dig enkelt dela skärmar med andra Android-användare. Med bara några få tryck kan du enkelt guida andra över deras Android-smarttelefon.

3. AirMirror: Fjärrstöd & fjärrkontrollenheter

AirMirror: Fjärrstöd & fjärrkontrollenheter
AirMirror: Fjärrstöd & fjärrkontrollenheter

Om du har letat efter en Android-app för att styra en Android med en annan, kan AirMirror: Fjärrsupport och fjärrkontrollenheter vara det bästa valet för dig. Med AirMirror: Fjärrstöd & fjärrkontrollenheter kan du direkt styra en annan telefon/surfplatta, göra vad du vill, oavsett var den här enheten är. Bortsett från det har den också en fjärrkamerafunktion som låter dig komma åt en annan telefons främre eller bakre kamera.

Så diskussionen ovan handlar om hur man delar skärm mellan flera Android-enheter. Genom att använda den här metoden kan du enkelt dela din Android-skärm med andra. Jag hoppas att du gillar guiden, fortsätt att dela med andra också.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here