Hur man går med i pågående gruppsamtal på WhatsApp

0
43

Gå med i pågående gruppsamtal på WhatsApp!

Hur man går med i pågående gruppsamtal på WhatsApp
Hur man går med i pågående gruppsamtal på WhatsApp

WhatsApp har nyligen varit i nyhetsrubrikerna av alla felaktiga skäl, men det hade inte hindrat företaget från att göra framsteg. Även om WhatsApp kanske inte är en mycket pålitlig app för snabbmeddelanden, är det utan tvekan den bästa.

Förutom att utbyta textmeddelanden tillåter WhatsApp också användare att ringa röst- och videosamtal, gruppsamtal, utbyta filer och mer. Under årens lopp hade kvaliteten på videosamtal förbättrats. Nu ger snabbmeddelandeappen användarna videosamtal av hög kvalitet och kristallklara röstsamtalsalternativ.

Under pandemin utökade företaget gruppsamtal till mer än fyra personer, och senare tillkännagav det skrivbordsgruppens samtalssupport. Nu introducerade WhatsApp en annan bästa funktion som låter dig gå med i pågående gruppsamtal.

Steg för att gå med i pågående gruppsamtal på WhatsApp

Med den nya uppdateringen skulle varje användare få möjlighet att gå med i alla pågående samtal. Användare kan gå med i de missade samtalen från fliken “Samtal” i WhatsApp. Så om du är intresserad av att veta hur du går med i missade WhatsApp-gruppsamtal, läser du rätt artikel.

Nedan har vi delat en steg-för-steg-guide om hur du går med i pågående gruppsamtal på WhatsApp. Processen kommer att bli mycket enkel; implementera bara de enkla stegen nedan.

Steg 1. Först av allt, gå till Google Play Butik och uppdatera din befintliga WhatsApp app för Android.

Steg 2. Öppna nu WhatsApp-appen på din Android-smarttelefon. Om du inte vill delta i ett gruppsamtal, tryck på ignorera-knappen.

Steg 3. Det missade gruppsamtalet visas på fliken “Samtal” på din WhatsApp. Växla till fliken Samtal.

Steg 4. På samtalen ser du det pågående samtalet som du har missat. För att gå med i det pågående gruppsamtalet, tryck på alternativet ‘Knacka för att gå med’.

Steg 5. När du är klar kommer du att kunna delta i gruppsamtalet.

Viktigt: Gå med-funktionen kommer att vara tillgänglig tills det pågående samtalet är aktivt. Om samtalet inte är aktivt kommer du inte att se alternativet “Knacka för att gå med”.

Det är allt! Du är färdig. Så här kan du gå med i pågående gruppsamtal på WhatsApp.

Så den här guiden handlar om hur man går med i pågående gruppsamtal på WhatsApp. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner. Om du har några tvivel relaterade till detta, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here