Hur man installerar appar och flyttar OBB-filer till externt SD-kort

0
104

Flytta spelfiler till SD-kort!

Hur man installerar appar och flyttar OBB-filer till externt SD-kort

Nuförtiden föredrar mobilanvändaren att spela spel med hög grafik istället för vanliga. Det beror på att smartphones blir mer och mer kraftfulla för varje dag som går. Dessa dagar kommer smartphones med kraftfulla processorer och en hög mängd RAM.

Med sådana avancerade specifikationer är användare skyldiga att spela avancerade spel på sina smartphones. Det faktiska problemet med avancerade spel är dock att de vanligtvis kräver 1,5 eller 2 GB lagringsutrymme för installation.

Anta att om du installerar 3-4 fyra avancerade spel på din Android, kommer du att förlora nästan 10-15 GB lagringsutrymme. Och vi möter sådana situationer där vi måste avinstallera vissa spel för att lagra några bilder.

Metoder för att överföra OBB-filer av appar till SD-kort

Om sådana saker stör dig är det bäst att flytta spelets OBB-filer till ett externt SD-kort. På detta sätt kommer du att kunna spara en handfull mängd internt lagringsutrymme.

Så i den här artikeln kommer vi att dela en detaljerad guide om hur du installerar appar och flyttar OBB-filer till ett externt SD-kort. Låt oss kolla in.

Steg 1. Först och främst behöver du en rotad Android eftersom Xposed-installationsprogrammet bara kan installeras på en rotad Android, så rota din Android för att fortsätta.

Installera appar och flytta OBB-filer till externt SD-kort

Steg 2. Efter att ha rotat din Android-enhet måste du installera Xposed-installationsprogrammet på din Android, och det är en ganska lång process. Du kan fortsätta med vår guide för att installera Xposed Installer på Android.

Steg 3. Nu måste du ladda ner och installera appen Obb på SDden enda appen som låter dig skicka spel OBB-filer till det externa SD-kortet.

Steg 4. Aktivera den här modulen i Xposed-installationsprogrammet.

Installera appar och flytta OBB-filer till externt SD-kort

Steg 5. Leta nu upp alla OBB-filer med valfri filutforskare och flytta appdata till ditt externa SD-kort.

Installera appar och flytta OBB-filer till externt SD-kort

Det är allt! Du är färdig. Nu har du stora bärbara spel med obb-filer lagrade i ditt externa minne.

Använder Folder Mount

Detta är en annan bästa Android-app som fungerar på den rotade Android-enheten. Du kan använda den här appen för att överföra dina OBB-filer till ett externt SD-kort. Låt oss veta hur man använder Folder Mount för att flytta OBB-filer till SD-kort.

Steg 1. Först och främst måste du ladda ner och installera Mappfäste Android-app på din smartphone.

Steg 2. När du har laddat ner måste du ge superanvändarbehörigheter. För det, tryck på “Bevilja” för att fortsätta.

Steg 3. Nu kommer du att se appens huvudgränssnitt. Därifrån måste du välja appen. Vi tar Temple Run 2 som exempel.

Använder Folder Mount

Steg 4. Tryck på Temple run 2 och sedan på Obb-data. Du måste trycka på “Skapa par”.

Använder Folder Mount

Steg 5. Nu kommer appen att fråga dig efter målmappen som appen kommer att skapa automatiskt. Och spara sedan inställningarna.

Använder Folder Mount

Det är allt; du är färdig! Din källa (internt SD-kort) kommer att flyttas till målmappen (externt SD-kort). Sedan måste du öppna mappparet i appen och fästa det skapade mappparet. Detta kommer att emulera den virtuella länken på det interna SD-kortet, men filerna kommer att lagras på det externa SD-kortet.

Använder Folder Mount

Så den här artikeln handlar om hur man installerar appar och flyttar OBB-filer till ett externt SD-kort. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig!

Dela det också med dina vänner. Om du har några tvivel relaterade till detta, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here