Hur man lägger till anpassade röstkommandon till Google Now

0
83
Lägg till anpassade röstkommandon till Google Nu
Lägg till anpassade röstkommandon till Google Nu

Att skapa nya kommandon eller anpassade kommandon är mycket möjligt i Google Nu och du kan också göra detta genom att bara följa några enkla instruktioner. Här diskuterar vi detsamma som du kan lägga till några anpassade kommandon. Så ta en titt på den kompletta guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

Google är den bästa tekniken någonsin med vilken du enkelt kan ändra din röst till kommandon som också kan användas för att skriva upp texten. Google Nu-funktionen är tillgänglig för Android-användare. Google Nu har den fördefinierade ordboken med ord och kommandon som den skulle förstå eller bearbeta. Ibland kan användarna behöva definiera den nya åtgärden eller kommandot för Google Now som de kan använda för en viss uppgift.

Hur man lägger till anpassade röstkommandon till Google Now

Det du måste göra innan du går igenom metoden är att du måste starta Google Now på din enhet och sedan tillåta AutoVoice-funktionen att lyssna på Google Now-kommandona. AutoVoice är integrerad med Google Now och den söker efter det särskilda röstinmatningskommandot som matchar Tasker profil som du har skapat. För att tillåta AutoVoice, gå bara till telefoninställningarna på din enhet och tryck sedan på alternativet “Tillgänglighet” därifrån och tryck sedan på alternativet “AutoVoice Google Now Integration”. Efter det trycker du på reglaget längst upp på skärmen och väljer sedan “OK” från popup-fönstret som visas.

Nu kommer det äkta fram. Det här är stegen du måste följa för att skapa anpassade Google Nu-kommandon:

Steg för att lägga till anpassade röstkommandon till Google Nu

1. Öppna först och främst Tasker på din enhet och tryck sedan på “+”-tecknet längst ned på skärmen som visas.scr 1

2. Välj händelsen bland alternativen som du ser på skärmen. I alternativet ‘Plugin’ väljer du alternativet ‘Autovoice Recognized’ och trycker sedan på knappen Redigera.scr 2

3. Du måste nu välja alternativet ‘Kommandofilter’ därifrån och sedan säga upp ditt anpassade kommando för den valda händelsen. Du kan också välja alternativet “Speak Filter” och sedan säga upp kommandot högt. Detta hjälper Google att känna igen kommandot korrekt.scr 3

4. Tryck på bockmarkeringen längst upp på skärmen och välj sedan den vänstra raden längst upp till vänster på skärmen. Detta kommer nu att spara ditt anpassade kommando.scr 4

5. Efter steget ovan kommer du att bli tillfrågad av Tasker som visar dig listan över uppgifter som du kan välja och tillämpa dem på ditt kommando. Det är allt du framgångsrikt har gjort ditt nya kommando och du kan nu ge det ett sätt genom att välja valfritt alternativ från uppgifterna som Tasker visar dig.

Så det handlar om hur du enkelt kan skapa de anpassade kommandona på Google Nu. Du behöver bara följa upp de enkla instruktionerna som ges i den här artikeln och du kommer att sluta med ditt eget nya kommando. Tänk på att dina kommandon ska sägas högt vid skapandet eftersom detta inte kommer att skapa problem efteråt och Google kommer lätt att känna igen kommandot. Gå bara och försök skapa nya kommandon för Google Nu på din enhet nu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here