Hur man lägger upp en hel video på Instagram utan att beskära

0
94

Så här kan du få plats med en hel video på Instagram utan att beskära!

Hur man lägger upp en hel video på Instagram utan att beskära
Hur man lägger upp en hel video på Instagram utan att beskära

Instagram är verkligen en fantastisk plattform för foto- och videodelning där ute. Jämfört med alla andra webbplatser för bilddelning erbjuder Instagram fler funktioner. Förutom foto- och videodelning erbjuder Instagram många andra funktioner som Reels, IGTV, Stories och mer.

Om du har använt Instagram ett tag kanske du vet att webbplatsen beskär alla vertikala inlägg till ett bildförhållande på 4:5. Om en video spelas in från en smartphone kommer den troligen att vara högre än 4:5. Så om du försöker lägga upp den videon på din profil kommer den att beskära en del av den om du inte ändrar storlek på den först.

Instagram beskär automatiskt en del av din video, vilket gör materialet besvärligt att titta på. Om du använder Instagram för att representera ditt företag eller varumärke, kan beskuren video allvarligt påverka ditt varumärkes image.

Steg för att lägga upp hela videon på Instagram utan beskärning

Om du också har att göra med beskärningsproblem och vill lösa dem permanent måste du följa metoderna som delas i den här artikeln. Den här guiden kommer att dela några av de bästa metoderna för att lägga upp en video i full storlek på Instagram. Låt oss kolla in.

1. Använd en videobeskärningsapp

Tja, det finns massor av Video Crop-appar tillgängliga i Google Play Butik som kan beskära din video till ett bildförhållande på 4:5. Använd en av följande appar som delas nedan för att beskära din video så att den passar ditt Instagram-flöde.

VITA

VITA

Tja, VITA är en gratis och lättanvänd videoredigeringsprogram tillgänglig på Google Play Butik. Jämfört med andra videoredigeringsprogram är VITA enklare att använda. Du behöver inte ställa in någonting för att få din video beskuren manuellt. Bläddra bara i videon, välj beskärningsfunktionen och välj förhållandet 4:5. När du är klar med beskärningen kan du exportera videon utan vattenstämpel.

Beskär & Trim Videoredigerare

Beskär & Trim Videoredigerare

Crop & Trim Video Editor är ett annat bästa videoredigeringsprogram på listan som låter dig beskära eller trimma oönskade delar från en video. Den har en inbyggd mall för Instagram. Du måste välja mall och ladda upp videon. När det är klart kommer appen automatiskt att beskära videon så att den passar ditt Instagram-nyhetsflöde på lämpligt sätt.

Beskär video

Beskär video

Tja, Crop Video är ett fullfjädrat videoredigeringsprogram på listan som kan användas för att beskära vilken video som helst. Du måste bläddra i videon på applikationen och välja de olika aspekterna. När du har beskuren kan du dela videon direkt till sociala medieplattformar som Instagram, Facebook och mer.

2. Lägg till vit ram till video

Om du inte vill beskära en video måste du lägga till ramar till videon. Att lägga till en vit ram till en video gör videon attraktiv och löser problemet med beskärning av Instagram-video. För att lägga till vita ramar till videorna, använd apparna som delas nedan.

VSCO

VSCO

VSCO är en fullfjädrad video- och fotoredigeringsprogram tillgänglig på Google Play Store. Det som är bra med VSCO är att det ger ett brett utbud av avancerade foto- och videoredigeringsverktyg. Du kan enkelt lägga till en vit ram till vilken video som helst med videoredigeraren. Att lägga till en vit ram skulle lösa beskärningsproblemet.

NewBorder för Instagram

NewBorder för Instagram

Som appens namn säger är NewBorder för Instagram en app som låter dig lägga till gränser till Instagram-foton och -videor. Appen låter dig lägga till valfritt bildförhållande och färgade kanter. Om videon beskärs även efter att du har lagt till gränsen, måste du öka gränsernas storlek.

InShot

InShot

InShot är ett gratis videoredigeringsprogram för Android tillgängligt i Google Play Store. Med InShot kan du enkelt trimma, klippa eller beskära videor. Även om du inte vill beskära en video kan du använda InShot för att anpassa din video och foto i valfritt bildförhållande. Så det är en app utan beskärning för sociala medieplattformar som Instagram, Facebook och mer.

3. Använda Animaker Video Editor

Tja, Animaker är ett gratis webbaserat verktyg som låter dig ändra storlek på dina videor för Instagram. Jämfört med andra webbaserade videoredigerare är Animaker ganska lätt att använda, och det gör sitt jobb ganska bra. Följ några av de enkla stegen nedan för att ändra storlek på din video med Animaker.

Steg 1. Öppna först Animakers video resizer i din webbläsare.

Steg 2. Välj nu storleken på din video. För Instagram kan du välja Square (1:1) eller vertikal (4:5). Du kan till och med välja Porträtt (9:16).

Steg 3. Ladda nu upp videon som du vill ändra storlek på.

Steg 4. När du har laddat upp klickar du på ikonen “Ändra storlek” i det övre högra hörnet. Håll sedan ned och dra kanterna på videon för att skala den.

Steg 5. När du är klar klickar du på knappen ‘Apply’ för att spara ändringarna.

klicka på knappen 'Ansök'

Steg 6. Klicka sedan på knappen “Ladda ner” som visas nedan för att ladda ner videon.

klicka på

Det är allt! Du är färdig. Ladda nu upp videon på Instagram. Du kommer inte längre att möta beskärningsproblemet.

Det här är de få bästa metoderna för att passa hela videon på Instagram utan att beskära. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner. Om du har några tvivel om detta, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here