Hur man schemalägger Whatsapp-meddelanden på iPhone

0
49
Hur man schemalägger Whatsapp-meddelanden på iPhone
Hur man schemalägger Whatsapp-meddelanden på iPhone

Dags att schemalägga dina WhatsApp-meddelanden för att skicka dem senare på din iOS-enhet. Om du vill skicka några särskilda Whatsapp-meddelanden vid en viss tidpunkt kan du schemalägga dessa meddelanden på din iOS-enhet.

Om du vill önska en person födelsedagshälsningar klockan 12 behöver du inte hålla dig vaken vid den tiden; du måste schemalägga meddelandet och meddelandet skickas klockan 12.

Och hittills har vi diskuterat WhatsApp-meddelandeschemaläggning för Android, men nu kan du schemalägga WhatsApp-meddelanden även på din iPhone. Och det är därför vi är här med en komplett guide. Så ta en titt på metoden som diskuteras nedan för att fortsätta.

7. Nu kommer du att se alternativet Schemalägg meddelanden där. Klicka bara på den.

8. Nu måste du ställa in den tidsperiod då meddelandet ska komma fram och sedan trycka på Klar-knappen.Schemaläggning av WhatsApp-meddelanden 2

9. Du kan också redigera de schemalagda meddelandena för att ändra meddelandets tid eller något du vill redigera genom att trycka på det schemalagda meddelandet.

10. Det är allt; du är färdig; nu kommer meddelandet att schemaläggas, och Cydia-justeringen kommer att arbeta med det, och vid den schemalagda tiden kommer ett meddelande till mottagarens enhet.

Med detta kan du enkelt schemalägga viktiga WhatsApp-meddelanden på din iPhone med denna coola Cydia-tweak.

Efter det behöver du inte skicka meddelandena eftersom de automatiskt kommer att komma från din iPhone. Jag hoppas att du gillar det här tricket, dela det med andra också. Lämna en kommentar nedan om du har några relaterade frågor med detta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here