Hur man skyddar Android som ett proffs med cykliskt lås

0
57
Skydda din Android som ett proffs med cykliskt lås
Skydda din Android som ett proffs med cykliskt lås

Skaffa appen som gör din enhet så att varje gång du låser upp din telefon kommer appen att byta till ditt nästa mönster, pin eller lösenord. Och detta kommer att skydda din enhet från att nås av andra som märkte att ditt finger svepte på skärmen.

Det finns miljoner användare som använder Android just nu. Och Android är plattformen som implementerar fler funktioner än något annat operativsystem. Och på säkerhetssynpunkt finns det massor av sårbarheter men med lite kunskap om att justera din android kan du faktiskt göra din android till en mest säker enhet för att säkra din integritet och här diskuterar vi detsamma. Som metoden vi kommer att diskutera här kommer att hjälpa dig att få det cykliska låset på din Android-enhet som kommer att ändra ditt skärmlåslösenord efter en upplåsning. Så ta en titt på den kompletta guiden som diskuteras nedan för att fortsätta,

Hur du skyddar din Android som ett proffs med cykliskt lås

Metoden är ganska enkel och behöver bara en rotad Android-enhet som gör att Xposed-installationsprogrammet kan köras på enheten. Och efter att ha installerat Xposed kommer du att använda en Xposed-modulapp för att skydda din enhet genom att ha det cykliska låset i din Android. Följ guiden nedan för detta.

Steg för att få cyklisk låsfunktion i din Android:

1. Först och främst behöver du en rotad android eftersom Xposed-installationsprogram endast kan installeras på en rotad android, så rota din android för att fortsätta för att få administratörsåtkomst till din Android-enhet.

2. Efter att ha rotat din Android-enhet måste du installera Xposed-installationsprogrammet på din Android och det är en ganska lång process och för det kan du fortsätta med vår guide för att installera Xposed Installer på Android.

3. Nu måste du ladda ner och installera den coola Xposed-modulen Cyklisk lås appen som gör det möjligt att ha cykliskt skydd för flera låsskärmar på din enhet.

4. Nu efter att du har installerat appen i din enhet måste du aktivera detta i Xposed-modulen och för det är det bara att markera appen i Xposed-installationsprogrammet.cykliskt lås

5. Starta bara om din enhet för att få den här xposed-modulen att fungera korrekt i din enhet.

6. Öppna nu appen och du behöver lägga till de lås som du behöver ställa in på din enhet efter varje upplåsning, appen kommer att spela in alla lås och ställa in dem i det cykliska utseendet och du behöver bara komma ihåg låscykeln.

7. Det är det du är klar, nu har du säkrat din android med ett coolt sätt att använda cykliskt lås på den.

Så ovan handlar allt om hur du skyddar din Android som ett proffs med cykliskt lås, använd den här metoden och detta kommer att lägga till en stor säkerhet till din enhet eftersom någon inte kommer att kunna låsa upp enheten genom att bara se ditt mönster. Så implementera detta idag och fortsätt dela med andra. Lämna en kommentar nedan om du har några frågor angående detta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here