Hur man spelar in samtal automatiskt på Android 2022

0
89

Här är de två bästa sätten att aktivera automatisk samtalsinspelning på TrueCaller!

Hur man spelar in samtal automatiskt på Android 2022
Hur man spelar in samtal automatiskt på Android 2022

Om du har använt en Android-smarttelefon ett tag kanske du vet att det inte finns något alternativ för att spela in samtal automatiskt. Även om vissa smartphones har funktionen för samtalsinspelning, måste de fortfarande aktiveras manuellt för att spela in samtal.

Nu kanske ni alla undrar vad behovet av en samtalsinspelning är? Tja, låt mig berätta för dig att det kan finnas flera anledningar till varför du skulle vilja ha en samtalsinspelning eller spela in telefonsamtal.

Kanske vill du spela in samtal om bevis, vill ha det av juridiska skäl etc. Senaste versionen av Truecaller har funktionen för samtalsinspelning, som fungerar i automatiserat läge.

Steg för att spela in ljudsamtal automatiskt i Android

Nedan har vi delat en steg-för-steg-guide om hur du använder Truecaller för att spela in inkommande och utgående samtal på Android-smarttelefoner. Så låt oss kolla in hur man spelar in ljudsamtal automatiskt på Android genom att använda Truecaller Android-appen.

1. Först och främst måste du ladda ner och installera Truecaller app på din Android-telefon.

Installera Truecaller-appen

2. Öppna sedan appen och klicka på hamburgerskylten i det övre vänstra hörnet. Klicka sedan på knappen Inställningar.

Tryck på knappen

3. Från alternativen, tryck på inställningarna för att utforska mer i appen. Och nu kommer du att se alternativet Samtalsinspelning längst ner till höger. Tryck på det.

Klicka på alternativet "Samtalsinspelning".

4. Du kommer att se att funktionen är betald men är tillgänglig för en gratis 14 dagars provperiod som du kan använda. Du måste också ge vissa behörigheter till den verkliga uppringarens app.

Tryck på

5. När du har aktiverat det kommer du att se två alternativ för att spela in samtalet automatiskt eller manuellt. Välj “Auto” för att spela in samtal automatiskt.

Välj hur du vill spela in samtalen

6. Nu kommer funktionen att aktiveras på din Android. Nu, närhelst du kopplar samtalet, startar inspelningen automatiskt. De inspelade samtalen kommer att visas i avsnittet för samtalsinspelning.

Det är allt! Du är färdig. Så här kan du spela in samtal automatiskt på Android.

2. Ställ in automatisk samtalsinspelning på TrueCaller Free

Den senaste uppdateringen av TrueCaller tillåter användare att aktivera samtalsinspelning även på det kostnadsfria kontot. Det betyder att om du använder gratisversionen av TrueCaller kommer du att kunna ställa in och använda automatisk samtalsinspelning.

Vi har delat en detaljerad guide om hur du ställer in och använder samtalsinspelningsfunktionen på TrueCaller. Gå igenom inlägget för att veta stegen.

TrueCaller är verkligen en bra app för att identifiera uppringare. Du kan nu använda den för att spela in dina samtal automatiskt på Android. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here