Hur man tar bort titlar från “Fortsätt titta” på Disney Plus

0
7

Till skillnad från Netflix och andra tjänster finns det inget alternativ att ta bort innehåll från Fortsätt titta-karusellen på Disney+. Medan listan visas har användarna ännu inte kontrollerat vad som visas i listan. Det finns dock några lösningar vi har upptäckt. Fortsätt läsa för att lära dig mer om hur du hanterar ditt Continue Watching-innehåll.

Anledningar till att ta bort objekt från din Disney+ Fortsätt att titta på listan

Att ha möjligheten att gå direkt till dina favoritprogram eller filmer efter att du har tagit en paus från dem är trevligt, men det finns tillfällen då du vill rensa bort din “Fortsätt titta”-lista.

Du kanske har sett en film men inte tittat på krediterna i slutet helt. Den här titeln finns kvar på listan tills du är klar med att titta på den.

Kanske har du valt fel film eller program och vill ta bort den.

Kanske har någon i ditt hushåll använt din profil och du vill ta bort alla Fortsätt titta-inlägg som de lämnade efter sig.

Oavsett varför du vill ta bort dessa poster, här är några bästa lösningar.

Använd snabbspolningsfunktionen för att ta bort titlar från Fortsätt titta

Det kan verka som en otroligt opraktisk lösning, men alternativen är knappa. Därför är snabbspolning ett knep du kan använda. Kanske tittade du på ett TV-program och blev uttråkad efter de två första avsnitten, eller så gillar du inte att vänta på filmtexter, och Disney förstår inte det. Showen eller filmen ligger kvar i avsnittet “Fortsätt titta” tills du slutför det.

Disney Plus

#1. Snabbspola filmer att ta bort från Fortsätt titta

Det enda sättet att bli av med filmen är att titta klart på den. Det är inte praktiskt eftersom inte alla har tid att se sluttexterna eller vill hoppa till en ny film omedelbart. Här är vad du ska göra.

 1. Ladda filmen du vill ta bort från listan. Det spelar ingen roll vad den nuvarande positionen är.
 2. Spola framåt till slutet av filmen och den försvinner från avsnittet “Fortsätt titta”.

Snabbspolning av TV-program för att ta bort dem från Disney+ Fortsätt titta

När det kommer till program är det lite svårare att ta bort dem från listan “Fortsätt titta” än filmer, även om det fortfarande är enkelt att göra.

 1. Ladda “sista avsnittet” av föregående säsong. Om du till exempel tittade på säsong 2, avsnitt 5, ladda säsong 1:s sista avsnitt.
 2. Spola framåt tills du närmar dig slutet av avsnittet. Gå inte hela vägen.
 3. Låt den spela upp den återstående tiden och sedan försvinner TV-programmet från listan “Fortsätt titta”.
 4. Uppdatera din Disney+-startskärm så borde den vara borta.

Showen tas bort från avsnittet “Fortsätt titta” när du är klar. Till skillnad från Netflix visar Disney Plus dig inte det lilla märket som meddelar dig att ett nytt avsnitt är tillgängligt. Så det kommer inte att dyka upp igen i avsnittet “Fortsätt titta” om du inte laddar det igen.

2. Spela dina program i bakgrunden för att ta bort från Fortsätt titta

Ett annat knep för att ta bort filmer och program från din “Fortsätt titta”-lista i Disney Plus är att avsluta dem i bakgrunden på en PC.

 1. Starta Disney+-titeln i appen eller en webbläsare.Disney+ bild-i-bild-funktion
 2. Välj bild-i-bild-tillägget för att spela upp titeln på en annan enhet.
 3. Stäng av videon på PIP-skärmen för att låta den spelas upp tyst medan du fokuserar på andra saker.

Ovanstående metod är lite mer okomplicerad eftersom du kan multitaska; Disney Plus kan spela på din dator medan du gör allt annat du behöver, som att laga middag, tvätta, springa till affären, umgås med barnen eller något annat. Se till att du kollar tillbaka i tiden när du tittar på tv-program så att det inte rullar över till nästa säsong.

3. Använd en andra profil för att minska din Fortsätt titta-lista

Här är ett annat tillvägagångssätt att överväga. Disney Plus tillåter sju profiler per konto. Om det finns minst en profil kvar på ditt konto kan du använda den som en testprofil. Det är en förebyggande åtgärd, men det fungerar.

 1. Starta Disney+-appen eller webbläsarversionen.
 2. Välj TV-programmet eller filmen du vill kolla in.
 3. Titta på den och bestäm om du vill fortsätta titta på den.
 4. Logga ut från den aktuella vikarieprofilen och in på din egen.
 5. Hitta filmen eller TV-programmet du just förhandsvisade och starta den i din profil.
 6. Spola framåt till där du slutade på den andra profilen, eller spela från början om så önskas.

Den här metoden kräver lite jonglering, men det innebär också en bättre organiserad primär profil och färre rekommendationer för TV-program och filmer du inte vill se.

Disney Plus Bli av med Fortsätt titta

Det kan vara spännande när man först utforskar en streamingtjänst som Disney Plus. Du går igenom allt bra innehåll och klickar på alla möjliga saker. Men efter ett tag sätter man sig på några saker. Tills Disney Plus hittar en enkel lösning för att styra funktionen “Fortsätt titta” kan folk använda en av metoderna ovan för att uppnå målet.

Vanliga frågor om Disney+ Fortsätt titta

Kommer Disney+ någonsin att lägga till ett inbyggt alternativ för att styra listan Fortsätt titta?

Disney+ har inte nämnt att lägga till ett enklare sätt att ta bort innehåll på din “Fortsätt titta”-lista. Men feedback är en kraftfull sak. Ju mer feedback Disney får i frågan, desto mer motivation kommer de att behöva för att hitta en lösning.

Kommer Disney+ någonsin att lägga till ett inbyggt PIP-alternativ för att tillåta bakgrundsuppspelning?

Disney+ är tillgängligt i många länder, men bara ett erbjuder PIP. Företaget förvärvade Hotstar (en streamingtjänst) i Indien och bytte namn till Disney+ Hotstar. Tjänsten ägs av Novi Digital Entertainment från Star India medan den drivs av Disney Media and Entertainment Distribution (ett företag, inte två). Walt Disney Company äger båda (Novi och Disney Media).

Disney+ Hotstar fick fina recensioner och tog fart i Indien. Disney+ Hotstar-appen gav användarna PIP-funktioner som Disney+ inte tillhandahåller. Streamingtjänsten släpptes i andra länder, inklusive USA, för att tillåta utländska indianer att njuta av sina favoritprogram tillsammans med valt Disney+-innehåll. Disney avbröt dock tjänsten i USA i november 2021. Det är fortfarande möjligt att företaget kan lägga till funktionen någon gång i framtiden, men det finns inga garantier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here