Hur man tittar på Netflix tillsammans med vänner i realtid

0
101
Hur man tittar på Netflix tillsammans med vänner i realtid
Hur man tittar på Netflix tillsammans med vänner i realtid

Om du har använt Netflix ett tag, kanske du vet att Netflix inte tillhandahåller någon funktion för att titta på videoinnehållet tillsammans med vänner långt borta. Så i den här artikeln har vi beslutat att dela några av de bästa sätten att titta på Netflix med vänner eller familjemedlemmar som är långt borta.

Hur man tittar på Netflix tillsammans med vänner i realtid

Nedan har vi listat några bästa metoderna för att titta på Netflix tillsammans med vänner i realtid för datorn. Inte bara det, vi har också delat en metod för att strömma videor med vänner från Android och iOS också.

Så låt oss kolla in hur man tittar på Netflix tillsammans från Remote distans online 2020.

1. Netflix fest

Netflix fest
Netflix fest

Det är en av de bästa och topprankade Google Chrome-tilläggen som kan användas för att titta på Netflix tillsammans med vänner. För att titta på Netflix tillsammans med vänner långt borta måste användare skapa en session. Det är enkelt att skapa sessioner och lägga till vänner. Användare kan dock bara lägga till personer som har ett liveprenumeration på Netflix.

2. Watch2Gether

Watch2Gether
Watch2Gether

Tja, Watch2Gether är en av de bästa och topprankade webbaserade mediespelarna som låter användare komma åt innehåll från Netflix, YouTube, Vimeo, Twitch och Soundcloud. För att starta en videosession måste användare skapa ett privat rum och bjuda in vänner. För att börja streama måste användarna klistra in Netflix URL i fönstret för privata rum. Watch2Gether har även ett tillägg för webbläsaren Google Chrome och Firefox.

3. Kast

Kast
Kast

Kast som tidigare var känd som Rabbit är en annan bästa skrivbordsapp som kan användas för att titta på videor tillsammans med vänner. Det fina med Kast är att det stöder ett brett utbud av streamingtjänster som Netflix, YouTube, Vimeo, etc. Användare behöver bara streama Netflix-videon på Kasts webbapplikation eller webbportal och behöver dela streaminglänken. Alla som är med kan se programmet.

4. Scener

Scener
Scener

Det är en populär Google Chrome-tillägg som är ganska lik Netflix Party-tillägget som hade listats ovan. På Scener måste du logga in med ditt Netflix-konto och dela din unika länk med dina vänner för att bjuda in dem att titta på Netflix med dig. Vad som är mer intressant är att Scener också erbjuder video-, röst- och textchattfunktioner. Så, tillägget låter dig också kommunicera med dina vänner och familj medan du tittar på videor tillsammans.

5. Metastream

Metastream
Metastream

Tja, Metastream är lite annorlunda jämfört med alla andra som anges i artikeln. Den har inte en fristående skrivbordsklient för att titta på Netflix med vänner. Det fungerar via en webbläsare och stöder ett brett utbud av videosajter som Netflix, YouTube, Hulu, etc. Skrivbordsgränssnittet har också en chatbox-funktion för att chatta med gruppen.

6. TwoSeven

TwoSeven
TwoSeven

Det är en prenumerationsbaserad tjänst på listan där du kan titta på Netflix och Disney+ med vänner och familjemedlemmar. Eftersom det är en premiumtjänst kan du förvänta dig några unika funktioner. Gissa vad? TwoSeven är en av de sajter som låter dig se gruppernas webbkameror medan du tittar på en video. Så på TwoSeven kan du se dina kompisars reaktioner medan du tittar på din favoritström.

Titta på Netflix med vänner – Android och iOS

Tja, om du inte har tillgång till datorn och vill titta på Netflix med vänner måste du använda Rave-appen. Rave finns för båda Android och iOS och det är en av de bästa apparna för att ha kul med vänner.

Titta på Netflix med vänner – Android och iOS
Titta på Netflix med vänner – Android och iOS

Med Rave behöver du bara skapa ett privat rum i appen. Rummet måste få sällskap av vänner eller andra medlemmar. När du har gått med kan du strömma Netflix-videon. Vad som är mer användbart är att Rave också ger användare live röst- och textmeddelanden.

Inte bara Netflix, utan du kan också strömma videor från YouTube, Reddit, Vimeo, Viki, etc med Rave också. Så om du vill strömma Netflix-innehåll tillsammans med vänner kan Rave vara det bästa valet för dig.

Så det här är några av de bästa sätten att titta på Netflix tillsammans på avstånd online. De flesta av de verktyg och webbaserade tjänster som anges i den här artikeln är gratis. Om du känner till någon annan metod för att titta på Netflix tillsammans med vänner, låt oss veta det i kommentarsfältet nedan. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig att dela den med andra också.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here