Ladda ner Microsoft Edge Offline Installer för Windows 10, 11

0
77

Ladda ner Microsoft Edges offlineinstallationsprogram för att installera webbläsaren på flera datorer.

Ladda ner Microsoft Edge Offline Installer för Windows 10, 11
Ladda ner Microsoft Edge Offline Installer för Windows 10

Tja, om du har läst tekniska nyheter ett tag, kanske du är väl medveten om den nya Edge-webbläsaren. Microsoft Edge är en ny webbläsare som släppts av Microsoft och den är baserad på Chromium Project.

Det fantastiska med den nya Microsoft Edge-webbläsaren är att den använder samma Blink-motor som används av Google Chrome. Blink-motorn används också av några andra populära webbläsare som Opera, Vivaldi, etc.

Webbläsaren Microsoft Edge kommer förinstallerad med de senaste versionerna av Windows 10. Den saknades dock på den äldre Windows-versionen som Windows 7. Windows 8 och Windows 8.1. Om du vill använda den nya Microsoft Edge på en äldre version av Windows måste du använda installationsprogrammet för Microsoft Edge.

Microsoft Edge Installer (online)

Microsoft Edge Installer (online)

Tja, Microsoft Edge tillhandahåller ett onlineinstallationsprogram för nedladdning av Microsoft Edge på den äldre versionen av Windows 10. Onlineinstallationsprogrammet är litet i storlek, men det kräver en aktiv internetanslutning för att ladda ner alla tillgängliga filer.

Det som är bra med Microsoft Edge onlineinstallationsprogram är att det laddar ner Edge-webbläsarens uppdaterade filer på ditt system. Så du behöver inte leta efter tillgängliga uppdateringar manuellt. För att ladda ner onlineinstallationsprogrammet, kolla in nedladdningslänkarna.

Microsoft Edge Installer (online)

Ladda ner stabil version av Edge

Ladda ner Microsoft Edge Preview Builds

Microsoft Edge Offline Installer

Om du har flera datorer skulle det vara ett slöseri med tid och bandbredd att köra ett onlineinstallationsprogram. Du kan ladda ner offlineinstallationsprogrammet för att installera webbläsaren Microsoft Edge på flera datorer.

På så sätt sparar du lite tid och internetbandbredd. Offlineinstallationsprogrammet innehåller ett fullständigt installationspaket och är inte beroende av en internetanslutning. Kör bara offlineinstallationsprogrammet på systemet som du vill installera Microsoft Edge på.

Ladda ner Microsoft Edge Offline Installer

Tekniska detaljer för webbläsaren

  • Programnamn: Microsoft Edge
  • Utgivare: Microsoft
  • Kategori: Webbläsare
  • Senaste versionen: 86.0.622.51
  • Storlek: Cirka 90 MB för 32/64 bitar.
  • OS som stöds: Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Installationstyp: Offlineinstallatör

Från länken ovan väljer du bara Chanel/version, build och plattform. När du är klar klickar du på knappen “Ladda ner” och offlineinstallationsprogrammet börjar laddas ner. Storleken på offlineinstallationsprogrammet varierar mellan 80-90 MB.

Välj version och ladda ner

När du har laddat ner offlineinstallationsprogrammet behöver du bara köra filen på ditt system och följa instruktionerna på skärmen för att slutföra nedladdningen.

Så den här artikeln handlar om hur du laddar ner Microsoft Edge Browser offline-installationsprogram. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here