Microsoft laddar för Windows 7-uppdateringar

0
18

Vi vet alla mycket väl att genom att koncentrera oss på den mest använda och den senaste versionen av Windows, naturligtvis, Windows 10, vill teknikjätten Microsoft att alla sina användare helt enkelt ska överge äldre system på kortast tid. Men nu enligt de senaste rapporterna kommer teknikjätten Microsoft att ta betalt för säkerhetsuppdateringar för Windows 7 efter år 2020.

Microsoft laddar för Windows 7-uppdateringar

Tja, teknikjätten Microsoft hävdar att Windows 10 nu är mer populärt jämfört med Windows 7. Men teknikjätten Microsoft har problem med sina senaste operativsystem. Dess kvalitet gör att användare inte vill lämna dem och försöka hålla kontakten med dem till sista stund.

Därför har nu teknikjätten Microsoft en plan som kan ändra reglerna för detta beroende. Ja, teknikjätten Microsoft är välkänd och var en gång den mest använda Windows 7:s säkerhetsuppdateringar kommer att betalas efter år 2020.

Med Windows XP har teknikjätten Microsoft bevisat att även med alla varningar och informationer tenderar användare och företag att undvika förändringar och förbli trogna äldre versioner av teknikjätten Microsofts operativsystem.

För att förutse detta beteende, som bör upprepas efter den 14 januari 2020, det datum då Windows 7-stödet upphör, har teknikjätten Microsoft förberett en förändring som ska säkerställa säkerheten för de föråldrade operativsystemen hos teknikjätten Microsoft.

År 2023 kommer det att finnas exceptionella säkerhetsuppdateringar som kallas Extended Security Updates, men för vilka teknikjätten Microsoft helt enkelt kommer att ta ut ett värde som inte har avslöjats ännu och kommer att tillämpas på varje dator som uppgraderas.

Inte bara det, som det mest överraskande att teknikjätten Microsoft inte glömde att nämna att detta belopp som ska debiteras också kommer att öka för varje år som går, vilket kommer att göra den önskade migrationen till Windows 10 mer fördelaktig för användarna än att lita på på dessa uppdateringar.

Dessutom varnade teknikjätten Microsoft också för att dessa uppdateringar endast kommer att vara tillgängliga för Professional- och Enterprise-versionerna av Windows 7 och för kunder som använder volymlicensiering, det vill säga de är tillägnad företag som har en stor volym licenser, inte dedikering till vanliga användares persondatorer.

Den här nya supportmodellen, som företag eller företag kommer att behöva betala för, kommer att lösa ett problem som finns i Windows XP, ett av teknikjätten Microsofts välkända och framgångsrika operativsystem. Många företag hade inte för avsikt att migrera till Windows 10 och teknikjätten Microsoft avslutade sitt stöd och lämnade helt enkelt tusentals maskiner sårbara.

Så vad tycker du om detta? Dela helt enkelt alla dina åsikter och tankar i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here