Microsoft stänger av SwiftKey från iOS den 5 oktober

0
95
Microsoft stänger av SwiftKey från iOS den 5 oktober

På onsdagen bekräftade Microsoft officiellt att avbryta SwiftKey på iOS-plattformen, och det kommer att börja tas bort i början av nästa månad.

Detta innebär att iPhone- och iPad-användare inte kommer att kunna använda SwiftKey-tangentbordet längre, men den väcker frågan är om det kommer att fortsätta på Android. Låt oss fördjupa oss i alla möjliga detaljer nedan.

Varför Microsoft slutar använda SwiftKey från iOS

Microsoft stänger av SwiftKey från iOS den 5 oktober

Som vi alla vet är SwiftKey ett intelligent tangentbord som läser och lär sig en användares skrivstil genom att det kan göra ditt skrivande snabbt, men det kommer att tas bort från App Store onsdagen den 5 oktober.

Allt detta började när ZDNets Mary Jo Foley kontaktade Microsoft för att fråga mer information om bristen på uppdateringar av appen, eftersom appen inte fick en enda uppdatering från förra året.

På hans begäran, Chris Wolfedirektören för produkthantering på SwiftKey, gav ett uttalande som lyder: “Från och med den 5 oktober kommer stödet för SwiftKey iOS att upphöra och det kommer att tas bort från Apple App Store.”

Och nu har Microsoft också officiellt meddelat detta avbrott i SwiftKeys supportforum. Dessutom rekommenderar företaget ett besök data.swiftkey.com att hantera data.

Dessutom har företaget tydligt bekräftat att appen kommer att fortsätta på Android, och de kommer fortfarande att tillhandahålla uppdateringar.

För närvarande har Microsoft inte pekat ut någon anledning till detta avveckling, men det verkar som att företaget har vissa policyproblem endast med teknikjätten Apples App Store eftersom det fortfarande fortsätter med Android.

Separat, för en månad sedan, kritiserade Telegrams VD också App Stores policy eftersom den försenade uppdateringen av deras App.

Microsoft förvärvade plattformen 2016, men appen fanns redan på App Store två år före detta förvärv. Och appen används av ett stort antal användare eftersom den har 4,6 betyg från cirka 97 000 användare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here