Nytt namn men samma design: Bose lanserar QuietComfort SE-hörlurar

0
29
Bose Quiet Comfort SE bluetooth hörlurar ANC
© Bose

Bose har tyst avslöjat de nya QuietComfort SE over-ear ANC-hörlurarna. Ljudmärket spenderade inte ens lite fanfar på att tillkännage SE-modellen eftersom den är oförändrad från förra årets QuietComfort 45 i varje hörn inklusive pris och funktioner.

TL;DR

  • Bose lanserar QuietComfort SE ANC-hörlurar.
  • De nya over-ear-hörlurarna är identiska med QuietComfort 45.
  • Boses nya QC SE-hörlurar kostar 330 $ medan QC 45 nu är billigare.

Den lätta Bose QuietComfort SE tar upp allt som QC45 har när det gäller design. Du får de klassiska over-ear-pannbanden och de stora öronkåporna med kontrollerna och USB-C-porten kvar på exakt plats. Dessutom kan hörlurarna vridas och vikas platt för enkel förvaring i den medföljande bärväskan.

  • Missa inte: Bästa äkta trådlösa hörlurar med brusreducerande funktion

Det är oklart om Bose introducerade en ny ljudkretsuppsättning eller lagt till stöd för codecs under huven. Det som bara bekräftas är 24 timmars batteritid mellan laddningar och 2,5 timmars laddningstid – allt är oförändrat jämfört med den tidigare modellen. Bose har buntat ihop headsetet med en USB-kabel tillsammans med 3,5 mm till 2,5 mm adaptern för trådbunden lyssning. Alternativt kan användare trycka på den trådlösa funktionen via Bluetooth 5.1-anslutning.

Bose Quiet Comfort SE Pouch bärkablar

Bose QuietComfort SE hörlurar med kablar / © Bose

Aktiv brusreducering finns tillsammans med tysta och medvetna lägen. Den senare funktionen tillåter externa ljud liknande den billigare Soundcore Space Q45 som vi har testat. Para ihop hörlurarna görs via Bose-mobilappen som också erbjuder equalizer-anpassning.

Billigare pris för QuietComfort 45

Bose har redan listat QuietComfort SE för 330 dollar, vilket är samma pris som när den tidigare modellen som lanserades förra året. Överraskande nog är Bose QuietComfort 45 kraftigt rabatterad på Amazon. Så det fascinerar oss verkligen om vad som kan vara skillnaden mellan två modeller av ANC-hörlurar.

Kommer du att överväga att välja nya QuietComfort SE till ett dyrare pris? Låt oss veta dina svar i kommentarsfältet.

Via: WinFuture
Källa:
Sams klubb

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here