OnePlus Pad: Officiellt releasedatum, design, namn och andra läckor

0
191

OnePlus har nu officiellt bekräftat på sin hemsida att det är tänkt att lansera den länge ryktade OnePlus surfplatta, kallad OnePlus Pad, vid dess kommande Cloud 11-evenemang, som kommer att hållas den 7 februari 2023.

Så det är en vecka kvar av lanseringen, och fortfarande har företaget inte avslöjat några detaljer angående dess specifikationer eller dess övergripande design, men de senaste läckorna detaljerade många detaljer om det så låt oss gräva ner oss i de fullständiga detaljerna nedan.

OnePlus Pad: Allt vi vet hittills

OnePlus Pad Allt vi vet hittills

På evenemangets webbsidaOnePlus retade en bild av OnePlus Pad som inte klargör så mycket om den och bara ger en glimt av surfplattans Sage/Green-färgmodell med markerad OnePlus-märkeslogotyp på baksidan.

Även om den här bilden inte klargör hur den ser ut, men det är tydligt att den här surfplattans namn är OnePlus Pad, och dess slagord lyder “Smidig utan lika”.

Låt oss nu diskutera dess design och övergripande utseende som har läckt ut i de senaste renderingarna. Enligt en rapport från MySmartPricedetta är en avancerad surfplatta från OnePlus med premiumfunktioner och specifikationer.

Och vidare avslöjade den här rapporten också några exklusiva läckta renderingar av denna Android-surfplatta, som visade att för den bakre kamerauppsättningen skulle det finnas en enorm cirkulär utskärning på baksidan av den, men det är oidentifierat om den innehåller en enkel eller dubbel kamera .

Det råder ingen tvekan om att den har en något smal ram som gör att dess metallkropp och display ser mer uppslukande ut, och även den främre kameran är placerad på ramarna.

Det skulle också finnas två färgalternativ: Svart och Sage eftersom den officiella bilden har visat oss salviafärgmodellen, och den läckta bilden avslöjade den svarta färgmodellen.

Dessutom kommer OnePlus Pad att ha en 11,6-tumsskärm, och dess övriga specifikationer är för närvarande helt hemliga eftersom det inte finns någon exakt läcka tillgänglig om den.

Separat avslöjade OnePlus också på evenemangets webbsida att det är inställt på att lansera OnePlus 11, OnePlus 11R 5G, OnePlus Buds Pro 2 och OnePlus TV 65 Q2 Pro vid detta Cloud 11-evenemang, och du kan kolla in alla detaljer om detta evenemang i denna tidigare artikel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here