Oppos N3 robotdammsugare är mäktig som Roborock Q7 men för en bråkdel av priset

0
75
Oppo Robot N3 smart rengöringsmopper
© Oppo

Oppo börjar utöka sin portfölj till smarta hem. Det kinesiska varumärket har lanserat den smarta dammsugaren Oppo Sweeping Robot N3 med mopperfunktion. Den har en kraftfull sugklassificering och den säljs för cirka 275 $ i Kina, vilket är en bråkdel av Roborock Q7 Max med samma kapacitet.

Oppo Sweeping Robot N3 kommer med en mopper som använder en högfrekvent ljudvåg. Enligt företaget producerar motorn inuti dammsugaren 12 000 vibrationer per minut som resulterar i en effektivare rengöring och borttagning av envisa fläckar på hårda och klinkergolv.

  • Ta reda på: Bästa smarta robotdammsugare att köpa 2022

Oppo Robot N3:s starka absorberande funktion

Förutom den oscillerande moppen har själva robotdammsugaren 4000 Pa sugkraft. Detta är ett liknande betyg som den nyligen lanserade Xiaomi All-in-One 1S renare och något lägre än premium Roborock Q7 Max Plus som recenseras här på NextPit. Dessutom gör det kraftfulla suget den lämplig för mattrengöring.

Det finns också en uppsättning Lidar- eller laserbaserade sensorer som används vid skanning och undvikande av hinder. Oppo säger att dess vakuum kan skanna upp till 10 meters räckvidd. Samtidigt kan Robot N3 generera 3D-kartor där användare kan anpassa och lägga till föremål eller möbler i områdena samt ställa in smart schemaläggning.

Oppo Sweeping Robot N3 dammsugare och mopper

Oppo Sweeping Robot N3 har 160 ml vattentank och 450 ml soptunna / © Oppo

Oppo Robot N3: batteritid och prissättning

Även om den för närvarande är tillgänglig i Kina, stöder Sweeping Robot N3 röstkommando genom Oppos AI-assistans. Den kan också kopplas till smarta hubbar och utlösa en uppsättning rutiner eller andra smarta hushållsapparater hemma. Dessutom kan robotstädaren städa upp till 280 kvm på en enda laddning.

Oppo nämnde inte om de kommer att släppa budgetrobotdammsugaren i andra territorier. OPPO Sweeping Robot N3 säljs för cirka 1999 CNY eller cirka 275 USD. Tyvärr är det bara laddningsdockan som är buntad med vakuumet. Det är oklart om en automatiserad station för dammuppsamling kommer att införas i framtiden.

Via: Gizmochina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here