Oura Ring Gucci edition: Galen träningsspårning 18K guldring

0
92
Gucci x Oura Ring generation 3 lyxig smart tracker
© Gucci x Oura

Ouras smarta ring fitness tracker får en lyxig modebehandling av Gucci. Specifikt kallad Gucci x Oura Ring, den har hälsoövervakningsfunktioner som liknar den vanliga 3:e generationens smarta Oura-ring – men utsmyckad i 18K guld och några seriösa bling-bling.


TL;DR

  • Oura 3:e gen Ring får en galen Gucci-behandling
  • Gucci x Oura-ringen kommer med 18K guldaccenter
  • Oura Gucci-ringen kostar 950 $ (normal modell: 299 $)

Gucci x Oura-ringen är fortfarande mestadels tillverkad av ett titanmaterial med 100 meters vattentäthet – samma som förra årets Oura-ring. Gucci har dock dekorerat ringen med en flätad kant och Gucci-logotyper med 18K gult guld. Den lyxiga behandlingen sträcker sig till ladddockan med präglade logotyper från märket.

En viktig fördel med Gucci x Oura-ringen är att du inte behöver prenumerera på månadsplaner för att få tillgång till djupgående utvärderingar av dina hälsodata. Planen kostar $6 i månaden för standardringarna från Oura som inte är Gucci. Så efter drygt nio år är Gucci-ringen faktiskt billigare än Ouras standardversion.

Oura Ring 3 generationens smarta träningsspårare

Oura Ring generation 3 smart fitness tracker / © Oura

En smart ring som spårar och övervakar din hälsa

När det gäller funktioner övervakar den smarta ringen puls, SpO2 eller blodig syremättnad och sömnkvalitet utöver de vanliga träningsaktiviteterna. Oura säger att att använda fingrarna när man mäter puls är mer exakt jämfört med smartklockor som sitter på handleden.

Oura-ringen kommer med sju temperatursensorer som används för att upptäcka kroppstemperaturer och kvinnors mens. Företaget hävdar att detta kan känna igen graviditeter mycket tidigare än ett testkit skulle kunna. Dessutom kan den också identifiera tecken på COVID-19 före symtom.

Alla dessa viktiga hälso- och fitnessdata är synliga via smartphone-appen. Alternativt kan användare synkronisera sina träningspass genom apparna Google Fit och Apple Health.

Gucci x Oura Ring fitness smart tracker

Gucci x Oura Ring laddningsdocka / © Gucci x Oura

Ringen använder lågenergi Bluetooth-anslutning. Detta ger i sin tur en batteritid på fyra till sju dagar med en enda laddning beroende på användning. Att ladda ringen helt tar upp till 80 minuter.

Gucci säljer exklusivt Gucci x Oura Ring för $950 / € 950 medan Oura Ring gen. 3 säljs för $299 med 6 månader utan medlemskap.

Tror du att en smart ring är nödvändig som en smart klocka? Slå till oss i kommentarsfältet.

Via: NotebookCheck
Källa:
Gucci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here