PUBG Mobile: 5 saker att undvika i spelet

0
44
PUBG Mobile: 5 saker att undvika i spelet
PUBG Mobile: 5 saker att undvika i spelet

Om du har spelat PUBG Mobile ett tag, så är det säkert att du kanske har kommit på några saker att undvika i spelet. I den här artikeln har vi delat några saker som du bör undvika till varje pris när du spelar PUBG Mobile. Så låt oss veta några saker att undvika i PUBG Mobile.

Det råder ingen tvekan om att PUBG Mobile just nu är det mest spelade Android-spelet. Du kommer inte att tro men PUBG Mobile spelas just nu av miljontals användare från hela världen. Spelet är tillgängligt gratis, och det är ett av de beroendeframkallande spel som du någonsin kan spela på din Android-smarttelefon.

För de som ännu inte har spelat PUBG Mobile är det ett Battle Royale-spel där spelarens slutmål är att överleva till slutet. Just nu erbjuder spelet fyra kartor – Erangel, Miramar, Sanhok, Vikendi. Det finns allt olika på varje karta, men det var spelupplägget som förblir detsamma.

Fram till nu har vi delat massor av artiklar om PUBG Mobile som PUBG Tips & Tricks, Best Loot Locations, Best Guns, etc. och idag är vi tillbaka igen med en annan artikel som riktar sig till PUBG Mobile. Om du har spelat PUBG Mobile ett tag, så är det säkert att du kanske har kommit på några saker att undvika i spelet.

PUBG Mobile: 5 saker att undvika i spelet

Men för de som ännu inte har spelat eller planerar att spela spelet, här kommer vi att dela med dig av några saker som du bör undvika i PUBG Mobile. Så låt oss veta några saker att undvika i PUBG Mobile.

#1 Snygga kostymer

Snygga kostymer
Snygga kostymer

PUBG Mobile erbjuder oändliga karaktärsanpassningsalternativ och outfits. Kläder spelar en viktig roll i PUBG Mobile eftersom det har både en positiv och en negativ sida. Det beror helt på dig vilken outfit du väljer för att spela spelet. Om du till exempel bär en grön outfit på Vikendi Map kommer du snabbt att bli upptäckt. Å andra sidan, att bära en vit outfit på Vikendi hjälper dig att gå obemärkt förbi. När vi spelar på Erangel-kartan väljer vårt team alltid grön outfit eftersom kartan är täckt av buskar och träd och att bära en grön outfit fungerar som en Gillie-dräkt. Kom alltid ihåg att färgkläder kan se bra ut, men de kan göra dig lättare att upptäcka för fienderna.

#2 Undvik röd zon

Undvik Red Zone
Undvik Red Zone

Röd zon är en farozon som uppstår slumpmässigt på kartan i spelet. Zonen blir bombad och en gång träffad får en spelare allvarlig skada. Vanligtvis bryr folk sig inte om den röda zonen, eftersom de vet att om de får en träff kommer de att återupplivas av sina lagkamrater, men vad händer om hela ditt team är på bilen och blir bombade? Matchen kommer till slut sluta där. Så försök inte hårt på lyckan och undvik Red Zone om möjligt.

#3 Undvik automatisk brand på långa avstånd

Undvik automatisk brand på långa avstånd
Undvik automatisk brand på långa avstånd

Låt oss erkänna att automatiskt läge för att skjuta på PUBG Mobile verkligen är en stor sak och det är bra för närkamper. Auto-Fire är dock ganska värdelös på längre avstånd och på grund av hög rekyl kan du missa målet. Om du inte har en prickskytt, kan du använda attackgevär med ett enda skott eller explosion för att döda fiender från långt håll. Kom alltid ihåg att spray aldrig fungerar på längre avstånd. Så, om du skjuter över en längre sträcka, använd enkeleldningsläget eller burstläget.

#4 Undvik det tysta läget

  Undvik det tysta läget
Undvik det tysta läget

Många Pro-PUBG-spelare säger att PUBG är ett annorlunda spel när det spelas med hörlurar. Hörlurar kan hjälpa dig att upptäcka en fiende effektivt eftersom du kan höra små detaljer som ett fotsteg, ljudet av buskar, pistolladdningar, healing etc. Om du spelar PUBG Mobile utan hörlurar har du ingen aning om var skotten kommer ifrån och samma sak för fotsteg och dörrar. Så se till att använda hörlurar när du spelar PUBG Mobile.

#5 Undvik att rusa mot luftdroppar

Undvik att rusa mot luftdroppar
Undvik att rusa mot luftdroppar

Tja, vi förstår att alla älskar Groza, AWM, etc och du kan bara få det från Air Drops. Men precis som du väntar även fiender på att få tag på dessa vapen och utrustning. Tricket här är att veta hur man använder Air Drops för din egen fördel. Prova dessa, nästa gång du ser en AirDrop, håll fast och upptäck fienderna, döda dem medan de är upptagna med att plundra saker. Vanligtvis rusar folk mot Air Drops utan att tänka på någonting, och de kommer tillbaka på knä och ber om att få återupplivas.

Så det här är de fem sakerna du måste undvika till varje pris när du spelar PUBG Mobile. Om du har några andra förslag, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here