Så här åtgärdar du fördröjnings- och PING-problem i PUBG Mobile 2021

0
35
Så här åtgärdar du fördröjnings- och PING-problem i PUBG Mobile 2021
Så här åtgärdar du fördröjnings- och PING-problem i PUBG Mobile 2021

Nåväl, PUBG Mobile har redan format hela den mobila spelbranschen. För att fånga hypevågen som skapats av PUBG Mobile har fler battle royale-spel introducerats, som Call of Duty Mobile. Om vi ​​pratar om PUBG Mobile var spelet alltid känt för sitt beroendeframkallande spel och högkvalitativa grafik.

PUBG Mobile får ofta uppdateringar och var tredje månad får den en ny säsong. Om du har spelat PUBG Mobile ett tag, så vet du kanske att fördröjningar och fel är ganska vanliga i spelet. PUBG Mobile släpar efter när det finns ett internet- eller PING-problem.

Steg för att åtgärda fördröjnings- och PING-problem i PUBG Mobile

Även om det är ett fantastiskt spel, kan PING-problem och fördröjningar fullständigt förstöra spelupplevelsen. I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa metoderna för att hantera fördröjningar och andra problem som hög PING på PUBG Mobile.

1. Starta om din Android-enhet

Starta om din Android-enhet

Tja, om du nyligen har stött på PUBG-spelfördröjningar eller frysning, är det bäst att starta om din enhet. En enkel omstart kan fixa de flesta Android-problem, inklusive spelfördröjningar. Att starta om Android skulle döda alla appar som körs i bakgrunden, vilket säkerställer bättre prestanda.

2. Avinstallera oanvänd applikation

Avinstallera oanvänd applikation

Vi installerar massor av appar från Google Play Butik för olika ändamål. Men vi använder sällan alla. De oanvända apparna som körs i bakgrunden belastar telefonens processor extra, vilket leder till fördröjningar och frysning av spelet.

Så, innan du spelar PUBG Mobile, se till att eliminera de onödiga applikationer som finns på din telefon.

3. Rensa lagringsutrymme

Rensa lagringsutrymme

Lagringsutrymme spelar en avgörande roll för att öka spelhastigheten. Om din telefon har ett slags lagringsutrymme är det ganska uppenbart för dig att uppleva spelfördröjningar. Så se till att gå igenom det interna minnesutrymmet och ta bort oönskade filer som ljud, video, oanvända appar, etc. När du har rensat, starta om din enhet, så fixar den PUBG Mobile-fördröjningarna.

4. Inaktivera appar som körs i bakgrunden

Ibland glömmer vi att stänga apparna som körs i bakgrunden, vilket ökar RAM-minnet och batteriförbrukningen. Dessa små saker kan förstöra din spelupplevelse. Så, innan du spelar PUBG Mobile på Android, se till att inaktivera apparna som körs i bakgrunden.

För att inaktivera appar som körs i bakgrunden, gå till Apphantering > Batteri- eller strömförbrukning. Aktivera alternativet “Inaktivera bakgrundsaktivitet” under Batteri- och strömanvändning.

5. Rensa upp dubblettfilerna

Att rensa upp dubbletter av filer som dubbletter av kontakter, dubbletter av datafiler som dokument, PDF-filer, etc. hjälper dig att snabba upp din Android-enhet. Som vi alla vet spelar lagring en avgörande roll för att öka spelhastigheterna; det blir obligatoriskt att använda duplicate file cleaner för att rensa ut duplicate filer.

Hur man tar bort dubbletter av kontakter från din Android-enhet

Vi har redan delat en lista över de bästa dubblettfilrengörare för Android på tekniska. Appen som listas i artiklarna skulle hjälpa dig att rensa alla dubbletter av filer, inklusive ljud, videor, datafiler, etc.

6. Rensa Cache för PUBG Mobile

Om du har en avancerad smartphone och fortfarande upplever fördröjningar och höga PING-problem på PUBG Mobile, måste du rensa cachefilen för PUBG Mobile. Att rensa spelets cachefil skulle fixa de flesta PUBG Mobile-relaterade problem.

Rensa Cache för PUBG Mobile

För att rensa cachefilen, gå till Inställningar > Appar > PUBG Mobile. Där måste du klicka på alternativet “Rensa cache”. När du är klar, starta om din Android-enhet och starta spelet. Du kommer inte att uppleva fördröjningar eller PING-problem längre.

7. Använd Force 4x MSAA

MSAA-funktionen (Multisample anti-aliasing) finns på Android för grafikintensiva spel. Om du använder en mid-end-enhet kan du aktivera alternativet ‘Fore 4X MSAA’ för att öka spelprestandan.

Använd Force 4x MSAA

Det här alternativet gör att din telefons GPU jobbar hårt, vilket i sin tur kommer att generera mycket mer värme. Det här alternativet är dock dolt under utvecklarinställningar.

För att aktivera alternativet Force 4x MSAA, gå till Inställningar och tryck på “Bygg”-numret 4-5 gånger. Detta kommer att aktivera utvecklaralternativen. Hitta och aktivera alternativet “Force 4x MSAA” i utvecklaralternativen. Se till att inaktivera alternativet efter att ha spelat PUBG Mobile eftersom det leder till högre batteriförbrukning.

8. Använd GFX-verktyget

GFX-verktyg är en av de bästa apparna som finns tillgängliga i Google Play Store för PUBG Mobile. Verktyget sägs låsa upp 60Fps på Android. Det minskar avsevärt spellags och PING-problem i spelet.

Använd GFX-verktyget

Det låter dig ställa in de grafiska alternativen i förväg. Om du till exempel använder en mid-end-enhet kan du ta bort onödig grafik för att få en högre bildhastighet. Det fick också möjlighet att lösa PING-problem och renderingsfördröjningar.

GFX Tools är en gratis app tillgänglig på Google Play Butik. Det fungerar på både rotade och icke-rotade enheter.

Det här är några av de bästa metoderna för att fixa fördröjningar och PING-problem på PUBG Mobile. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner. Om du har några tvivel om detta, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here