Samsung kan ta tillbaka en genom tiderna favoritfunktion till Galaxy Watch 6 Pro

0
7
NextPit samsung galaxy watch 4 classic front
© NextPit

Efter den läckta batteridokumentationen fortsätter detaljer kring den oanmälda Galaxy Watch 6 och Watch 6 Pro att strömma in. Det senaste är ett påstående från företagets hemmaplan som tyder på att Samsung återupplivar en stor klockdesign i år.

Samsungs Galaxy Watch 5 och Galaxy Watch 5 Pro (recension) gav blygsamma designförändringar på bordet. Men paret utelämnade också en fläktfavoritfunktion, som är den roterande ramen. Lyckligtvis kan den mekaniska komponenten ta sig tillbaka till den kommande Galaxy smartwatch-serien.

  • Missa inte: Topp 10 tips och tricks för att förlänga ditt Samsung Galaxy Watch 5-batteri.

Enligt en koreansk YouTuber, Super Roader, får Samsungs dyrare och mer kapabla Galaxy Watch 6 Pro en roterande ram. Under tiden kommer standardmodellen Galaxy Watch 6 att hålla sig längre till den beröringskänsliga versionen. Det fanns inga väsentliga bevis som stöder läckarens påstående, men han citerar förmodligen interna källor inom företaget.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 Pro med en beröringskänslig ram / © NextPit

Dessutom har både Galaxy Watch 6 och Watch 6 Pro tidigare ryktats ha en konvex glaspanel, vilket gör att den inåtlutande designen hos Galaxy Watch 5 (Pro). Det spekuleras i att utseendet på de två nya klockorna skulle efterlikna Pixel Watch som Stefan recenserade. Det skulle dock vara svårt att föreställa sig hur den roterande ramen kommer att sitta i den här designen.

De som förväntar sig bättre batteritid från Galaxy Watch 6 kanske inte blir besvikna. Tidigare denna månad upptäcktes två påstådda battericertifieringar. Om det blir verklighet ger Samsung blygsamma uppgraderingar av batterikapaciteten till de nya smartklockorna. Och om den paras ihop med en effektiv ny processor och optimerat Wear OS, kan batteritiden på båda förlängas ytterligare.

Vilka andra funktioner vill du att Samsung ska lägga till i Galaxy Watch 6 (Pro)? Låt oss höra dina förslag i kommentarsfältet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here