Som en Ultra: Galaxy S23-läckan avslöjar en enkel design

0
14
© NextPit

De läckta renderingarna av Samsung Galaxy S23 tyder på att den sydkoreanska jätten skulle kunna välja iterativa uppdateringar, åtminstone i designavdelningen. En uppsättning bilder har delats idag som avslöjar att Samsung kommer att släppa kameraön på sina kommande flaggskepp till förmån för ett ultrainspirerat utseende.

TL;DR

  • Samsung lägger ner kameraön på Galaxy S23
  • Galaxy S23 (Plus) kommer att följa Galaxy S22 Ultras design
  • Samsung behåller laddningshastigheten på 25W för sitt nästa flaggskepp

En framstående läckare, OnLeaks, publicerade flera datorgenererade renderingar av både Galaxy S23 och Galaxy S23+. Trots att Samsung spelar säkert överraskar den bakre designen av paret oss med en saknad kameraö som tidigare inhyste den trippelsensorn. Snarare kan Galaxy S23 ärva den icke-konturerade kamerauppsättningen och den infällda LED-blixten från Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 rendering med sina kameraringar / © Twitter/u/OnLeaks

Förutom bakpanelen visas framsidan av Galaxy S23 (Plus) med oförändrad hållayout tillsammans med en platt skärm. Enligt rapporten ska ramen vara något tjockare jämfört med Galaxy S22. Men det är omöjligt att märka den förändringen med dessa tillhandahållna material.

Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Plus rendering i svart / © Twitter/u/OnLeaks

Det nämndes också att Samsungs Galaxy S23 och S23 Plus kommer att behålla skärmstorlekarna på sina föregångare inklusive 120Hz uppdateringsfrekvens. Dessutom förväntas dimensionerna på Galaxy S23 vara något högre och bredare även på premiummodellen Galaxy S23 Ultra.

Andra specifikationer för Galaxy S23

Hela Galaxy S23-sortimentet kan dra nytta av den oanmälda Snapdragon 8 Gen 2-chipset och större batterier. Det finns också växande bevis på att Galaxy S23 Ultra kommer att ha en massiv 200 MP huvudkamera. Det är fortfarande oklart om standardmodellerna kommer att få några förbättringar i bildbehandlingen. Slutligen bekräftar en nyligen genomförd certifiering att Samsung kommer att fortsätta att använda en laddningsklass på 25 watt för icke-ultramodellerna.

Vad är dina tankar om dessa Galaxy S23-funktioner och specifikationer? Upphetsar det dig? Låt oss höra dina tankar – vi lyssnar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here