Topp 10 bästa VR-appar (Virtual Reality) för iPhone

0
70
Topp bästa VR-appar för iPhone
Topp bästa VR-appar för iPhone

Här är de 10 bästa VR-apparna för iPhone: Det kan vara mycket svårt att hitta de bästa VR-apparna från olika appar på marknaden. Här i den här artikeln har vi listat några av de bästa VR-apparna för iPhone, sök bara efter dessa på din appbutik och ladda ner dessa fantastiska appar.

VR (Virtual Reality) är nu den mest trendiga funktionen som är integrerad i apparna för Android såväl som iOS. Apparna som använder den här funktionen ger den exceptionella tittarupplevelsen och även detaljerna på skärmen ser väldigt naturliga ut. Inte alla appar har den här VR-funktionen inställd, men de flesta av de nya apparna som nu lanseras har det här. För iPhone-användare finns det många sådana appar som de kan ladda ner från den officiella Apple Store.

Nedan är de 10 bästa VR-apparna för iPhone

Nedan har vi valt ut några av de bästa apparna som du säkert kommer att älska att använda i din iOS-enhet. Så prova alla dessa appar.

#1 Virtual Kaiju 3D

VR-app 1

Detta är ett spel inspirerat av Godzilla-filmerna och i det här spelet styr du en av de gigantiska bestarna. Det här spelet ger VR-upplevelse och därför får du en riktigt bra bild av spelets grafiska infrastruktur. Testa bara det här spelet så kommer du att tycka att det är riktigt häftigt om du tittar på detaljer som drivs av VR.

#2 InMind VR

VR-app 2

I det här spelet spelar användaren som en mycket liten person som går in i patientens nerver och letar sedan upp efter röda nervceller. Detta är ett rättvist spel som du kommer att älska efter en tids användning. Huvudsaken med det här spelet är utseendet som känns realistiskt på grund av VR-funktionen.

#3 VR Tank Training för Google Cardboard

VR-app 3

Led upp bataljonen och sträva efter att förstöra så många stridsvagnar du kan genom att bara titta på dem. Den här betalda appen är riktigt bra för dem som älskar stridsvagnar och älskar att leka med dem och elda upp dem. Du leder genom öknarna och fortsätter att vinna poäng när du förstör en tank. Upplevelsen är fantastisk och du kommer att sluta länge med det här spelet.

#4 Froggy VR

VR-app 4

Som namnet antyder, spelar användaren i det här spelet rollen som en groda. Allt du behöver göra är att kontrollera som en groda och äta flugor, hoppa till olika platser kan vara ett träd, en damm eller något du kan tänka dig av ett grodaliv. Grafiken är väldigt enkel men ändå känns spelet riktigt beroendeframkallande.

#5 VRSE

VR-app 5

Den bästa berättande typen av spel där du kan spela upp olika historier. Det här spelet har en enorm potential och är det bästa försöket hittills med detta spännande nya medium. Det är bara att prova det här spelet och veta om dess VR-funktioner som det måste erbjuda dig.

#6 Systrar

VR-app 6

Ett Virtual Reality Ghost Story:Horror-spel med VR-stöd gör den mycket skrämmande spänd miljön i hela spelet. Om du älskar att spela skräckspel bör du ge detta ett säkert försök eftersom detta spel med VR ger en fantastisk upplevelse även om grafiken inte gör det matcha det höga värdet.

#7 DinoTrek VR Experience

VR-app 7

Se dig omkring i 360 graders vy för att se dinasoures runt omkring dig. I den här appen är du på en resa där du besöker dinasourernas värld och tar en titt på deras olika arter. Med VR-funktion ger denna app en realistisk upplevelse och du kommer verkligen att njuta av att använda den.

#8 Zombie Shooter VR

VR-app 8

I det här spelet behöver du bara flytta manuset mot fienderna som är zombies och det kommer automatiskt att skjuta upp dem. Du spelar det här spelet i VR-läge vilket innebär att du får den fantastiska tittarupplevelsen. Det här fantastiska spelet kan vara valet för dig om du älskar att spela Zombie-spelen.

#9 Mobil VR-station

VR-app 9

Ta små bilder med din kamera och ändra dem sedan till VR med denna fantastiska app. Du kan göra små VR-klipp med den här appen och enkelt exportera dem till din enhet. Testa den här appen för att göra de fantastiska korta klippen som är i VR-läge.

#10 Air Race VR
VR-app 10

Det här spelet är en fantastisk demonstration av teknik där du får uppleva de merry-go-style åkturer du förmodligen kommer att se i nöjesparker etc. Ladda ner detta för att se den fantastiska åkturen utan allvar men med VR som gör att det känns realistiskt.

Så dessa var de bästa VR-apparna som du kan njuta av på din iPhone och få den fantastiska VR-upplevelsen. Dessa appar väljs ut av deras prestanda och funktioner samt den tittarupplevelse som dessa appar ger användarna. Du kan få dessa appar som är av olika kategorier och spela med dem hela tiden med hjälp av VR-funktionen. Gå och hämta dessa appar på din iPhone och njut av dem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here