10 bästa gratisprogram för att säkerhetskopiera och återställa Windows-drivrutiner

0
43

Säkerhetskopiera och återställ enkelt Windows-drivrutiner!

10 bästa gratisprogram för att säkerhetskopiera och återställa Windows-drivrutiner
10 bästa gratisprogram för att säkerhetskopiera och återställa Windows-drivrutiner

En av de mest kritiska aspekterna av Windows-operativsystemet är drivrutinerna, och man bör ta regelbunden säkerhetskopiering av drivrutiner för att skydda sina viktiga drivrutinsfiler. Så för att göra saker enkelt kommer vi att dela några av de bästa molnbaserade apparna som kan användas för att säkerhetskopiera dina drivrutiner.

Bästa gratis programvara för att säkerhetskopiera och återställa Windows-drivrutiner

Dessa Windows Driver Backup-programvara låter dig kopiera, säkerhetskopiera och extrahera drivrutinerna när du vill. Så låt oss utforska det bästa Windows Driver Backup-verktyget du kan använda just nu.

1. DriverMax

DriverMax

DriverMax är en av de bästa Windows Driver Backup-programvaran som du kan använda just nu. Det bästa med DriverMax är att det kommer med ett välorganiserat gränssnitt som kan installera eller uppdatera drivrutiner åt dig. Bortsett från det fick DriverMax också möjligheten att säkerhetskopiera och återställa drivrutiner installerade på ditt system. DriverMax reparationsverktyg för drivrutiner kan användas för att hantera olika drivrutinsrelaterade problem på din dator.

2. Dubbel drivrutin

Dubbel drivrutin

Double Driver är i grunden ett allt-i-ett drivrutinshanteringsverktyg tillgängligt för Windows 10 operativsystem. Programvaran listar alla installerade drivrutiner och låter dig säkerhetskopiera, återställa och spara dem för senare användning. Dubbel drivrutin listar också drivrutinsinformation som drivrutinsversion, datum, leverantör och några andra detaljer.

3. Drivrutinen Magician Lite

Drivrutinen Magician Lite

Driver Magician Lites användargränssnitt kanske inte är en stark sida, men det missar inte någon viktig funktion. Jämfört med alla andra verktyg är Driver Magician Lite ganska lätt och lätt att använda. Den söker automatiskt efter alla drivrutiner som är installerade på ditt system. Det låter dig också uppdatera drivrutinerna manuellt.

4. SlimDrivers

SlimDrivers

Tja, SlimDrivers är lite annorlunda jämfört med alla andra listade ovan. SlimDrivers är ett molnbaserat verktyg för uppdatering av drivrutiner som också kommer med en säkerhetskopierings- och återställningsfunktion. Detta är ett allt-i-ett drivrutinsverktyg för din Windows-dator, som hjälper dig att hitta de senaste drivrutinerna och säkerhetskopiera och återställa de gamla.

5. DriverEasy

DriverEasy

Precis som SlimDrivers är DriverEasy ett annat bästa verktyg för säkerhetskopiering av drivrutiner som du kan använda just nu. Det bästa med DriverEasy är att det kan säkerhetskopiera dina drivrutiner i bara tre enkla steg. Den första inkluderar sökning efter drivrutiner, den andra inkluderar att välja och den tredje är att ta en säkerhetskopia. Bortsett från det kan DriverEasy också användas för att ta tag i hårdvaruinformationen på din dator.

6. DriverPack-lösning

DriverPack-lösning

DriverPack Solution är ett annat bästa verktyg på listan, som kommer med massor av drivrutinsrelaterade funktioner. Det är ett allt-i-ett verktyg för uppdatering av drivrutiner som också kan säkerhetskopiera och återställa drivrutiner. Det fantastiska med DriverPack Solution är att den är värd för det största arkivet av enhetsdrivrutiner för Windows.

7. Förar talang

Förar talang

Driver Talent, tidigare kallad DriveTheLife, är ett av de bästa och lättanvända verktygen för att hitta föråldrade drivrutiner. Förutom föråldrade drivrutiner kan Driver Talent också hitta skadade drivrutiner. Användargränssnittet för Driver Talent är enkelt, och det är tillgängligt för Windows 7, Windows 8 och Windows 10 operativsystem.

8. DriverBackup!

DriverBackup!

Om du letar efter ett användarvänligt Windows 10-verktyg för att säkerhetskopiera och återställa Windows-drivrutiner, då DriverBackup! kan vara det bästa valet för dig. Gissa vad? Verktyget kan effektivt söka efter drivrutiner och kan skapa en säkerhetskopia. Bortsett från det, DriverBackup! fick också återställning och borttagning med kommandoradsalternativ.

9. AVG-drivrutinsuppdatering

AVG-drivrutinsuppdatering

Även om det inte är gratis, är AVG Driver Updater ett av de bästa verktygen för att enkelt fixa och uppdatera din enhetsdrivrutin. Verktyget kan snabbt identifiera drivrutiner, vilket leder till att datorn fryser, kraschar och buggar och anslutningsproblem. Verktyget hittar och uppdaterar automatiskt alla skadade och inaktuella drivrutiner. AVG Driver Updater är dock ganska dyr.

10. Gratis förarscout

Gratis förarscout

Free Driver Scout är en annan programvara för bästa drivrutinsuppdatering för Windows 10 som kan uppdatera alla föråldrade drivrutiner. Intressant nog tillåter Free Driver Scout användare att ställa in förinställda schemasökningar dagligen, veckovis eller månadsvis. Bortsett från det kan säkerhetskopieringsverktyget för drivrutiner säkerhetskopiera alla installerade drivrutiner med bara några klick.

Så det här är de bästa verktygen som du kan använda för att säkerhetskopiera och återställa dina Windows-drivrutiner. Om du känner till några andra verktyg som dessa, släpp namnet i kommentarsfältet nedan. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here