10 bästa Pocket App-alternativen du bör prova 2022

0
24
10 bästa Pocket App-alternativen du bör prova 2022

Vi brukar följa våra favoritbloggar på webben, läsa artiklar, läsa nyheter, titta på videor etc. Ibland blir det för mycket och vi har svårt att komma åt det tidigare innehållet. I sådana situationer kan onlinebokmärkeverktyg som Pocket vara praktiska.

Pocket är en digital bokmärkestjänst som låter användare organisera artiklar, webbsidor, videor och länkar. Bokmärkestjänsten är till stor nytta eftersom den tillåter användare att bokmärka sina favoritsaker på internet.

Pocket har dock få begränsningar på gratisversionen, och premiumversionen är dyr. Så om du letar efter en gratis bokmärkesapp kan Pocket göra dig besviken. Den har höga prenumerationsavgifter och har inte stöd för Tags.

Lista över 10 bästa Pocket App-alternativ du bör prova

Den här artikeln kommer att dela en lista över de bästa Pocket-alternativen som skulle mata alla dina bokmärkesbehov. Så låt oss kolla in listan över bästa Pocket-alternativ.

1. Booky

Booky

Booky är inte exakt lika, men det är den bästa bokmärkestjänsten för att hålla ordning på länkarna. Den förvandlar din nya fliksida och den stöder alla webbläsare. Det fina är att det tillåter användare att skapa anpassade instrumentpaneler baserat på preferenser.

Du kan till exempel skapa en instrumentpanel, “Arbete”, för att lagra relevanta arbetsrelaterade länkar. På samma sätt kan du skapa en “Video”-instrumentpanel för att spara videolänkar.

2. Anslagstavla

Anslagstavla

Om du letar efter ett reklamfritt Pocket-alternativ, se ingen annan än Pinboard. Pinboard är ett enkelt webbverktyg som låter dig bokmärka länkar, spara tweets, etc.

Pinboard ger dig också “Tag”, så att du kan organisera dina sparade länkar. Bortsett från det kan Pinboard också ansluta till andra populära bokmärkestjänster som Pocket och Instapaper.

3. Instapaper

Instapaper

Det är ett annat bästa Pocket-alternativ på listan, som kan användas för att spara alla spännande artiklar, videor, matlagningsrecept etc. Instapaper kan också användas för att läsa och hantera andra saker du hittar på internet.

Vad som är viktigare är att Instapaper har plattformsoberoende stöd, som kan synkronisera sparade artiklar och videor till andra enheter som Android, iPhone, Kindle, etc.

4. Evernote

Evernote

Evernote är en topprankad app som ger dig många användbara funktioner. Detta är ett av de bästa Pocker-alternativen du kan använda för att bokmärka dina favoritsidor och länkar.

Bortsett från bokmärkeslänkar kan Evernote användas för att spara anteckningar, skapa en att-göra-lista, lägga till uppgifter och mer.

Anteckningsboken i Evernote låter dig lägga upp länkar, bilder, videor och mer. Utöver det stöds Evernote också över plattformar, vilket gör att du kan komma åt alla dina sparade länkar från vilken enhet som helst.

5. Maila detta

Maila detta

Om du någonsin har använt Pocket kanske du vet att tjänsten städar upp webbsidorna för en optimal läsupplevelse. Tjänsten EmailThis gör samma sak. Det sparar inga länkar eller webbsidor eftersom det är en tjänst som är utformad för att hålla din inkorg ren.

Registrera dig bara för EmailThis och använd den sedan för att lägga en artikel i din inkorg. EmailThis tar automatiskt bort alla onödiga element som kommentarer, delningsknappar, annonser etc. och skickar dem till din e-postinkorg.

6. PaperSpan

PaperSpan

PaperSpan liknar ganska mycket Pocket-appen när det gäller funktionerna. PaperSpan har en app för både Android- och iOS-enheter. Desktopanvändare kan använda PaperSpan Chrome-tillägget för att spara artiklar som fångade intresse.

Det fantastiska med PaperSpan är att det automatiskt laddar ner artiklar till din telefon för att ge dig läsmöjligheter offline.

7. Regndroppe

Regndroppe

Raindrop är en allt-i-ett-app för bokmärkeshanterare för Windows-, Android- och iOS-enheter. Med Raindrop kan du samla och bläddra i bokmärken utan att lämna din nuvarande flik.

Förutom webbsidorna låter Raindrop dig också spara videor, ljudklipp och bilder. Det kostnadsfria kontot för Raindrop begränsar dock några av de väsentliga funktionerna.

8. Wallabag

Wallabag

Om du letar efter ett gratis Pocket-alternativ för att hantera dina bokmärken, kan Wallabag vara det bästa valet. Till skillnad från Pocket är Wallabag inte fylld med onödiga funktioner.

Appen är relativt enkel att använda och känd för sin enkelhet. Wallabag är tillgängligt för iOS, Android och Google Chrome för skrivbordet.

9. Blädderblock

Blädderblock

Flipboard skiljer sig något från alla andra Pocket-alternativ som vi har listat ovan. Istället för att spara innehållet på sin webbplats, omdirigerar Flipboard dig tillbaka till den ursprungliga webbsidan.

Det är en riktig-det-senare-app tillgänglig för Windows och iOS, och den fokuserar mer på att ge dig en enkel läsupplevelse. När du sparar en artikel på Flipboard lägger du till den i ett “Magazine”. Det låter dig också följa andras intressen.

10. Diigo

Diigo

Diigo är en annan bästa bokmärkestjänst online som du kan använda idag. Med gratiskontot låter Diigo dig spara 500 bokmärken och 100 höjdpunkter med annonser.

]Om du behöver mer kan du köpa en plan för $40/år för att spara obegränsat webbinnehåll. Diigo låter dig spara allt från webben, inklusive webbsidor, PDF-filer, bilder etc.

Så det här är de bästa Pocket-alternativen som du kan använda just nu. Med dessa webbverktyg kan du organisera dina favoritartiklar, länkar, videor och andra filtyper. Om du använder andra Pocket Alternatives för att organisera länkar, låt oss veta i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here