15 bästa Google Chrome-tillägg för studenter

0
113

Bästa Chrome-tillägg för studenter!

15 bästa Google Chrome-tillägg för studenter
15 bästa Google Chrome-tillägg för studenter

Om du är student kanske du letar efter något som kan hjälpa dig att fokusera bättre. Distraktioner kommer oftast genom elektroniska enheter som PC, smartphones, surfplattor, etc.

Om du är en Google Chrome-användare kan du använda specifika tillägg för att göra ditt studieliv lite enklare. Det finns gott om tillägg tillgängliga på Chromes webbbutik som kan hjälpa eleverna att fokusera på studierna.

Lista över 15 bästa Google Chrome-tillägg för studenter

Inte bara det, vissa tillägg kan till och med hjälpa dig att förbättra dina färdigheter. Så i den här artikeln har vi sammanställt en lista över de bästa Chrome-tilläggen för studenter.

Dessa tillägg kommer studenterna till stor nytta. Låt oss kolla in.

1. Strikt arbetsflöde

Bästa Chrome-tillägg för studenter

Om du är student och brukade distrahera mycket, försök då med Strict Workflow. Det är en tidshanteringstillägg som följer en enkel strategi. Du behöver arbeta hårt i 25 minuter utan distraktioner, och som belöning får du en 5 minuters paus.

Tillägget kommer förinstallerat med en handfull populära distraherande webbplatser. Du kan också redigera webbplatslistan för att lägga till webbplatser som du väljer.

2. Memorera!

Bästa Chrome-tillägg för studenter

Om du letar efter en krom-tillägg för att komma ihåg mängder av tråkig information, försök sedan Memorize. Det är en lätt tillägg som hjälper dig att lära dig/memorera givna svar på givna frågor.

Tillägget låter dig till och med ställa in intervallet mellan att ställa varje fråga. Sammantaget är Memorize en utmärkt förlängning för studenter.

3. Google ordbok

Bästa Chrome-tillägg för studenter

Tja, det är ett av de måste-ha och användbara Google Chrome-tilläggen för eleverna. Det är en lätt tillägg som visar innebörden av alla valda ord.

Det som är bra med tillägget är att Google själv backar upp det. Den har en definition för varje ord.

4. Mitt studieliv

Bästa Chrome-tillägg för studenter

Med det här tillägget kan eleverna enkelt schemalägga sina lektioner, uppgifter, prov eller prov, etc., allt på ett och samma ställe.

Tillägget ger dig en överblick över dina uppdrag och meddelar dig även om dina scheman.

5. Håll fokus

Håll fokus

StayFocusd ökar din produktivitet genom att begränsa mängden tid som du kan spendera på tidsödande webbplatser.

Detta tillägg ger användarna en viss tid att spendera på webbplatser varje dag. När användarna har passerat tidsgränsen kommer webbplatsen att blockeras.

6. Ljusskott

Ljusskott

Ibland vill vi ta en skärmdump av alla viktiga dokument eller bilder. Men vi har bara ett val kvar med knappen Print Screen.

Lightshot är ett miniverktyg som hjälper dig att ta en skärmdump av vilken dimension som helst på vilket innehåll som helst. Detta är användbart för elever eftersom det hjälper att ta skärmdumpen och kopiera den till urklipp.

7. AdBlock

AdBlock

Detta tillägg blockerar alla annonser som erbjuds av alla webbplatser. Du kan tycka att det här tillägget är mycket användbart eftersom det här tillägget låter dig surfa på webben utan att oroa dig för distraherande eller olämplig reklam.

Annonsblockerande tillägg leder inte bara till en ren webbplats utan förbättrar också webbplatsens laddningshastighet.

8. LastPass

LastPass

Tja, det här är en av de bästa Chrome-tilläggen du kan ha om du hanterar många konton. Detta är en praktisk applikation som gör det så enkelt att logga in på dina webbplatser.

Om du har en webbplats sparad i ditt valv kommer den automatiskt att fylla i användarnamn och lösenordsfält när du vill logga in.

9. Bit.ly

Bit.ly

Alla hatar de där långa webbadresserna som är tänkta att delas på Facebook. Det är lite irriterande att klistra in en stor, lång länk i chatboxen.

Så, Bit.ly är ett enkelt Google Chrome-tillägg som genererar en Bit.ly-länk för sidan du för närvarande är på.

10. Reddit Enhancement Suite

Reddit Enhancement Suite

Reddit Enhancement Suite är för dem som spenderar mycket tid på Reddit. Eftersom studenter använder Reddit mycket, ger tillägget ett bättre sätt att hålla kontakten med Reddit.

Tillägget lägger till en knapp för att visa bilder och videor utan att behöva gå till själva webbplatsen. Det lägger till massor av funktionalitet till Reddit.

11. Grammatiskt

Grammatiskt

Grammatisk tillägg för webbläsaren Chrome är precis som en personlig korrekturläsare. Tillägget är tillräckligt kapabelt för att upptäcka stavnings- och grammatikfel.

Det hjälper till och med användare att korrigera stavnings- och grammatikfel, och det bästa är att det fungerar i realtid och visar alla dina skrivfel.

12. Mercury Reader

Mercury Reader

Mercury Reader är tänkt att förbättra läsupplevelsen. Chrome-tillägget gynnar eleverna eftersom det tar bort alla påträngande annonser och ger en smidig läsupplevelse.

Inte bara det, utan tillägget tillåter också användare att justera typsnitt och textstorlek. Så det här är ett annat bästa Google Chrome-tillägg som du kan använda just nu.

13. Noisli

Detta är en ljudapp som är tänkt att förbättra ditt fokus och öka din produktivitet. Dessutom är kromförlängningen fördelaktig för studenter eftersom den skapar en perfekt miljö för att arbeta och koppla av.

Förlängningen erbjuder massor av avkopplande ljud som regn, löv sorlande, åska, etc.

14. Blockera och fokusera

Blockera och fokusera

Tja, det är en annan bästa krom-tillägg som du kan använda för att öka din produktivitet. Block and Focus hjälper användare att blockera vissa webbplatser.

Till exempel, om sociala nätverkssajter som Facebook, Twitter, etc. är den största källan till attraktion, kan du använda Blockera och Fokusera för att blockera dessa webbplatser. Detta tillägg hjälper dig att fokusera tydligt.

15. Stylebot

Stylebot

Tja, vi måste erkänna att det finns vissa viktiga webbplatser som vi vill anpassa. Till exempel är Reddit fullt av användbart innehåll, men gränssnittet ser föråldrat ut, och det kastar massor av förslag och andra trådar.

Så det är här Stylebot spelar sin roll. Tillägget tillåter användare att tillämpa anpassad CSS på vilken webbplats som helst.

Så det här är några av de bästa Chrome-tilläggen för studenter. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela den också med dina vänner. Om du känner till några andra sådana tillägg, låt oss veta det i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here