3 bästa Adobe Flash Player-alternativen 2022

0
106
3 bästa Adobe Flash Player-alternativen 2022 (SENAST)
3 bästa Adobe Flash Player-alternativen 2022 (SENAST)

Nåväl, det är ingen tvekan om att Adobe Flash Player är en av de bästa och mest populära Flash Player där ute. Men tidigare år gav Adobe Flash Player massor av säkerhetsskräm åt användarna. Användare är nu villiga att gå vidare från Flash på grund av säkerhetsbrister. Men vilka är de andra alternativen?

Adobe Flash Player är en viktig sak, och den används för att köra videor, rörliga bilder och andra animationer. Många onlinespel stöder flash-spelare, och du kan inte streama live utan flash-spelare installerade. Många Adobe Flash Player-alternativ finns tillgängliga på webben, och det beror helt på vad du vill göra.

Lista över 3 bästa Adobe Flash Player-alternativ

Så i den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa Adobe Flash Player-alternativen som du kan använda just nu. Så låt oss kolla in några av de bästa gratisalternativen för Adobe Flash Player.

1. FlashFox – Flash-webbläsare

FlashFox - Flash-webbläsare

Tja, detta är en annan bästa Android-webbläsare på listan. Detta är förmodligen den snabbaste Adobe Flash Player-aktiverade webbläsaren som finns på Google Play Butik.

FlashFox – Flash Browser behöver inte installera någon annan Flash Player-app eftersom den har en inbyggd flashspelare. Bortsett från det erbjuder FlashFox – Flash Browser användarna andra webbläsarfunktioner som bokmärken, historik, synkroniserade flikar, senaste flikar, etc.

2. Lightspark

Lightspark

Det är ett alternativ för Adobe Flash Player med öppen källkod på listan skriven i C/C++, och den körs på Linux. Du kan hitta koden för Lightspark på Github. Lightspark uppdateras inte på ett tag; det betyder att det inte kommer att spela upp en del av det senaste Flash-baserade innehållet.

En annan nackdel med LightSpark är att den bara är tillgänglig för Linux-datorer. Så, Lightspark är ett annat bästa Adobe Flash Player-alternativ på listan du kan använda.

3. HTML5

HTML5

2011 gav Adobe Flash utvecklarna en chans att skapa appar som fungerar över hela plattformen. Men på den tiden var HTML5 inte lika bra som det var idag. HTML5 har långsamt ersatt Flash Player genom att leverera innehåll på webben.

Adobe Animate CC Now ger möjligheten att publicera enkelt Flash-innehåll på HTML5-canvas. Plugin-programmen som förlitade sig på Adobe Flash försvinner och kommer att försvinna helt snart eftersom Adobe officiellt har tagit bort pluggen från Flash.

Dessa är de bästa Adobe Flash Player-alternativen du kan använda just nu. Om du känner till några andra Adobe Flash Player-alternativ, låt oss veta det i kommentarsfältet nedan. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here