Apples AirPods Pro 2 med dubbelt så stor ANC-kraft är 20 % rabatt idag

0
9
AndroidPIT airpods pro 5
© Ben Miller / NextPit

Apples senaste AirPods Pro 2 är tillbaka på ett galet lågt nivå på Amazon. De premiumbrusreducerande hörlurarna är 20 procent billigare än det vanliga priset på 249 $, vilket sätter paret till 199 $. Priset är också det lägsta vi har registrerat. Ta reda på varför AirPods Pro 2 är populära.

Vi har spårat AirPod Pro 2:s prisrörelser sedan dessa lanserades i slutet av förra året. Efter att ha fallit till det bästa priset i mitten av februari, återupplivar Apple nu en sällsynt rea med sina fantastiska in-ear trådlösa hörlurar. Vi vet inte hur många dagar den här affären kommer att gälla, så det skulle vara bättre att agera snabbt om du letar efter de bästa hörsnäckorna att para ihop med din iPhone, iPad eller MacBook.

AirPods Pro 2 är Apples snabbsäljande hörlurar

Den ursprungliga AirPods Pro hade utmärkt ljud och en effektiv brusreducerande funktion. Apple har vänt det ett snäpp högre när det lanserade andra generationens AirPods Pro, som nu utlovas med dubbelt så mycket blockerande kraft och mer förfinad ljudkvalitet än deras föregångare.

Apples AirPods Pro 2 har en mer kapabel anpassad H2-kretsuppsättning tillsammans med en ny ljuddrivrutin och en förstärkare. Med denna hårdvaruinställning levererar knopparna det mest exceptionella ljud som Apple någonsin har producerat på sina kompakta öronsnäckor.

AirPods Pro 2-funktioner

Det är vad de är, nya AirPods Pro 2! / © Apple

Dessutom gör “Advanced Computation Audio” AirPods Pro 2 drastiskt användbar när den dämpar oönskat och yttre brus. Men om du vill låta sång passera in och bara filtrera bort de påträngande elementen som industriljud, är detta magiskt möjligt på AirPods Pro 2 genom transparensläget. Du kan även justera volymen utan att nå din telefon eller Siri, tack vare den inbyggda touchkontrollen.

AirPods Pro 2 kan lita på mer när det gäller uthållighet. Apple gav den förbättrad batteritid som nu beräknas hålla 33 procent mer än den äldre uppsättningen av knoppar. Fyll på juicen ovanpå, laddning av AirPods Pro 2-fodralet är nu nere trådlöst via MagSafe- eller Qi-certifierade laddare.

Om du menar allvar med att äga de bästa AirPods ännu, skulle det vara smart att kolla in affären medan den fortfarande är tillgänglig. Dessutom vill vi veta dina planer om du tänker köpa nya hörlurar i år. Berätta för oss i kommentarsfältet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here