Bästa gratis Windows 11-teman, skinn och ikonpaket för Windows 10

0
89

Få Windows 10 att se ut som Windows 11!

Bästa gratis Windows 11-teman, skinn och ikonpaket för Windows 10
Bästa gratis Windows 11-teman, skinn och ikonpaket för Windows 10

Förra månaden introducerade Microsoft sitt nya operativsystem för skrivbordet – Windows 11 för världen. Jämfört med Windows 10 har Windows 11 fler funktioner och det erbjuder en komplett designöversyn.

Problemet med Windows 11 är dock att Microsoft har höjt systemkraven för att köra operativsystemet. Så även om din dator stöder Windows 10, betyder det inte att den kan köra Windows 11.

Din dator måste uppfylla minimikraven för att köra Windows 11. Utöver det måste din dator också ha ett TPM 2.0-chip för att installera Windows 11.

För några dagar sedan rullade Microsoft ut sin första förhandsvisning av Windows 11, vilket gör att Windows Insider-användare kan testa det nya operativsystemet. Så om din dator stöder Windows 11 och om du har gått med i Windows insiderprogrammet kan du få den kostnadsfria uppgraderingen just nu.

Men om din dator inte kan köra Windows 11 kan du använda teman, skal och ikoner för att få Windows 10 att se ut som Windows 11. Därför kommer vi i den här artikeln att dela en detaljerad guide om hur du använder de bästa Windows 11-teman, skal, ikoner och bakgrunder. Låt oss kolla in.

Bästa gratis Windows 11-teman, bakgrundsbilder, skinn och ikonpaket för Windows 10

Som vi alla vet introducerade Microsoft en hel del nya bakgrundsbilder med Windows 11. Windows 11 Wallpapers är bara en del av anpassningen.

1) Ladda ner Windows 11-bakgrunder

Du kan ladda ner de nya bakgrundsbilderna på din befintliga Windows 10-dator eller bärbara dator för att få det att se ut som Windows 11. Så se till att ladda ner de nya Windows 11-bakgrunderna på din PC.

Tja, efter att ha laddat ner Windows 11-bakgrundsbilderna måste du högerklicka på den och välja alternativet “Ange som bakgrund”. Detta kommer att ställa in bakgrunden på din Windows 10-dator.

2) Använd Windows 11-teman/skins och ikoner på Windows 10:

När du är klar med tapeten måste du installera Windows 11-skalpaketet. Innan du installerar ett skalpaket rekommenderas det dock att skapa en systemåterställningspunkt eftersom installation av skal kräver registerändringar.

1. Först av allt, gå till den här länken och ladda ner den senaste SecureUxTheme på din PC.

2. Ladda sedan ned Windows 11 för Windows 10 tema på din PC. Du kan bli ombedd att skapa ett DeviantArt-konto för att ladda ner temat.

3. Ladda sedan ner Windows 11-ikontema från samma utvecklare.

4. Placera nu både tema- och ikonpaket i samma mapp och extrahera filerna.

5. Högerklicka sedan på SecureUXTheme-installationsfilen och välj alternativet Kör som administratör. Slutför installationen och starta sedan om datorn.

6. Öppna nu mappen där du har lagrat tema- och ikonpaketet. Inuti temamappen letar du upp undermappen för Windows 10-teman. Inuti det hittar du ytterligare två undermappar för storlek på aktivitetsfältet. Kopiera den storlek du föredrar.

7. Klistra in mappen i C:\Windows\Resources\Themes

8. Kör nu SecureUXTheme-filen igen och du kommer att märka ett nytt tema. Välj det nya temat och klicka på knappen “Lägg till och applicera”.

För att tillämpa Windows 11-ikonpaketet måste du ladda ner 7TSP GUI från DeviantArt. Det är ett verktyg som låter dig tillämpa anpassade ikonpaket på Windows 10.

Det är allt! Du är färdig. Så här kan du använda SecureUXtheme för att ändra Windows 10:s utseende till Windows 11.

3) Enklare metod för att ändra tema

Tja, metoden ovan är lite komplicerad. Så om du letar efter en mer enkel metod för att få Windows 10 att se ut som Windows 11, måste du följa den här metoden.

1. Först av allt, ladda ner Windows 11 SkinPack på din Windows 10-dator.

2. När du har laddat ner kommer du att hitta filen Windows 11 SkinPack.sfx. Högerklicka på filen och välj alternativet “Extrahera här”.

3. Du kommer att bli ombedd att ange lösenordet. Lösenordet är skinpacks.com

4. När du har extraherat, kör du installationsfilen. Detta kommer att installera temat på ditt system.

5. Gå nu till Inställningar > Anpassning > Teman. Hitta Windows 11-temat och använd det därifrån.

Det är allt! Du är färdig. Detta är en mer enkel metod för att få Windows 10 att se ut som Windows 11.

Center aktivitetsfältet ikoner

Efter att ha applicerat Windows 11-bakgrundsbilder, teman och ikonpaket på din Windows 10-dator kan din dator se nästan ut som Windows 11. Men om du vill ha ett mer förfinat utseende kan du välja att centrera aktivitetsfältets ikoner.

För att centrera aktivitetsfältets ikoner i Windows 10, följ Hur du centrerar aktivitetsfältets ikoner i Windows 10. I den guiden har vi delat en steg-för-steg handledning om centrera aktivitetsfältets ikoner i Windows 10.

Så den här guiden handlar om de bästa Windows 11-teman, skal och ikonpaket. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner. Om du har några tvivel relaterade till detta, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here