Black Friday 2022: De bästa tekniska erbjudandena!

0
13
© kholywood / Shutterstock.com

Väntar du på att Black Friday 2022 ska hämta en iPhone, en PS5 eller en MacBook med specialrabatt? Medan du väntar på att Black Friday ska hända, upptäck de bästa tekniska erbjudandena på smartphones, bärbara enheter och anslutna enheter som har valts ut och verifierats av NextPit.

Detta urval kommer att uppdateras regelbundet under Black Friday Week från och med den 18 november hela vägen till och med Black Friday 2022 den 25 november, med hänsyn till Cyber ​​Monday som infaller den 28 november.

De bästa tekniska erbjudandena för Black Friday 2022

I den här artikeln kommer vi att samla de bästa erbjudandena från Black Friday 2022 som erbjuder verkliga rabatter och inte ett högt pris med en brant snedstreck i priserna. Vi kommer att sortera de tekniska erbjudandena efter de olika e-handlare som erbjuder dem inklusive Amazon.

Black Friday 2022: De bästa erbjudandena från Amazon

På Amazon har vi en stor serie erbjudanden som kommer in för varje ögonblick som går. I det här avsnittet hittar du vårt handplockade utbud av erbjudanden. Om de inte intresserar dig kan du kolla in vår utökade Amazon Black Friday Deals-artikel för ett bredare urval av bra erbjudanden.

Vad är Black Friday?

Black Friday är ett kommersiellt evenemang som lanserades först i USA och har sedan dess spridit sig över hela världen där varje land har sin beskärda del av rabatter för att kicka igång julshoppingsäsongen.

Oftast varar det en vecka eller till och med upp till 10 dagar, beroende på återförsäljare. Sådana som Amazon erbjuder sin beskärda del av intressanta erbjudanden, såväl som några duds.

  • Jag rekommenderar starkt att du läser vår artikel om ursprunget till Black Friday

I utvalda delar av Europa anses Black Friday inte vara ett försäljningsevenemang. Vissa länder i EU som Frankrike, se reglerad försäljning enligt lagen. Vinter- och sommarrean är de enda perioder under vilka handlare får sälja sina produkter till en kraftig rabatt, långt under det rekommenderade detaljpriset, som en del av deras strävan att rensa sina lager.

Denna speciella praxis är då förbjuden under Black Friday. Som ett resultat kan rabatterna inte vara så intressanta. Ibland, till och med ofta, råkar handlare spela systemet genom att ange ett mycket högre öppningspris så att den enorma rabatten som erbjuds ser lockande ut för konsumenterna. Det är därför det är viktigt att jämföra priser och framför allt att inte ta de massiva rabatterna för givna som e-handlare visar (utöver hur många tekniksajter som tenderar att göra det utan att ens kolla).

  • I den här artikeln delar jag varför Black Friday är den bästa OCH den sämsta tiden att köpa en smartphone
svart fredag ​​2022

Black Friday 2022 äger rum fredagen den 25 november 2022. / © BongkarnGraphic / Shutterstock.com

När är Black Friday 2022?

Black Friday 2022 är officiellt inställd på fredagen den 25 november 2022, vilket också är den sista fredagen i månaden, direkt efter Thanksgiving-torsdag. Kampanjerna har dock redan börjat sippra ut en vecka innan, den 18 november 2022. Detta är början på Black Friday Week 2022. Det är bara en ursäkt för att bombardera konsumenter med den första vågen av erbjudanden i förväg, men du kan redan nu hitta några intressanta kampanjer om du skulle leta tillräckligt noga.

Hur som helst kommer den riktiga Black Friday 2022 att äga rum fredagen den 25 november och återförsäljare som Amazon såväl som tillverkare som Samsung, Apple, Xiaomi och andra framstående spelare bör börja erbjuda erbjudanden vid midnatt. Generellt sett, och baserat på vår personliga erfarenhet, tar det alltid flera timmar för handelssidor att uppdatera alla de senaste kampanjerna och det är sällan värt att vara vaken hela natten.

Hur länge kommer Black Friday 2022 att vara? Hela dagen fredagen den 25 november. Men Black Friday 2022 kommer också att sträcka sig över helgen eller Black Friday Weekend för att avslutas måndagen den 28 november 2022, som annars är känd som Cyber ​​Monday. Den här sista dagen kan vara intressant eftersom den nästan uteslutande fokuserar på tekniska produkter.

Hur kontrollerar NextPit om det finns rabatter under Black Friday 2022?

För Black Friday 2022 kontrolleras och verifieras alla erbjudanden som valts ut av NextPit. För att göra det tittar vi på flera element.

Vi börjar med att jämföra priserna via onlinejämförare som Keepa (endast för Amazon). Vi kontrollerar att den annonserade rabatten är verklig och att det rabatterade priset som visas inte har höjts på konstgjord väg. I grund och botten ser vi om produkten verkligen är billigare än före Black Friday.

Vi verifierar också källan till produkten, oavsett om den säljs direkt av handlaren eller av en tredjepartssäljare via dess marknadsplats. Tredjepartssäljare erbjuder inte samma eftermarknadsservice eller samma retur- och återbetalningsgarantier som till exempel Amazon, och detta är en viktig punkt att notera.

  • Följ vår kompletta guide för att undvika bedrägerier under Black Friday 2022

Sådan är säljarens natur, marknadsplats eller inte, vilket också kommer att påverka prisjämförelsen. Till exempel, om en smartphone är till försäljning på Amazon, kommer vi att jämföra priset med det pris som det erbjöds för innan kampanjen för att se om det motsvarar det visade priset. Vi kommer inte att jämföra det med priset där det säljs på marknaden, vilket kan vara lägre.

Och detsamma gäller en kampanj från en tredjepartssäljare. Vi kommer inte att jämföra priset med de officiella priserna på Amazon. Snarare kommer vi att jämföra det med priserna för andra säljare på marknaden. Eftersom priserna på marknaden alltid är lägre gör denna distinktion vi gör det möjligt för oss att göra en rättvis jämförelse. Vi undviker att bli lurade av en marknadskampanj som egentligen inte alls är en kampanj.

Slutligen, om den faktiska rabatten, efter att ha fastställt om kampanjpriset var uppblåst eller inte, är billigare med minst $30, kommer vi att betrakta det som ett bra fynd och rekommenderar denna Black Friday 2022-rabatt till våra läsare.

Hur spårar jag Black Friday 2022 på NextPit?

Vi kommer att vara där för att följa med dig under hela Black Friday 2022. Jag och mina kollegor kommer personligen att kontrollera alla erbjudanden och kampanjer som delas på NextPit. Det är därför du hittar ständigt uppdaterade artiklar om Black Week, Black Friday och Cyber ​​Monday på vår hemsida.

Under tiden kan du hitta din drömsmartphone eller nya hörlurar på NextPit. Här hittar du många urval av de bästa smartphones och det saknas inte heller tester eller jämförelser.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here