ChatGPT verkar nere idag eftersom användare inte kan logga in och chatta

0
44

Idag kan OpenAIs ChatGPT stå inför ett avbrott eftersom ett stort antal användare från olika platser runt om i världen rapporterar om det på vissa webbplatser.

Denna driftstopp kom att märkas i morse, och många användare står fortfarande inför den. Låt oss diskutera alla detaljer om detta avbrott och vilka är de möjliga orsakerna till det nedan.

ChatGPT ner: Alla detaljer

ChatGPT ner: Alla detaljer

Ett avbrott visar att företaget som kör plattformen kan ha problem med sin server, eller att de gör några ändringar på den, och det spelar ingen roll om dessa ändringar är för uppgraderingar eller nedgraderingar.

Och i ChatGPT-scenariot verkar det som att företagets webbplats kan stå inför dessa problem eftersom de idag får högre förfrågningar än deras dagliga förfrågningar.

ChatGPT Plus-användare avslöjade att de står inför samma avbrott
Källa: Reddit

Dessutom avslöjade många ChatGPT Plus-användare också att även de står inför samma problem med avbrott som alla andra användare, även efter att ha betalat. För ytterligare information kan du se deras skärmdump ovan.

Även den välkända hemsidan Neddetektor fick en nedgångsrapport från cirka 1000 användare runt om i världen på bara en timme. Till och med företagets tjänstemän identifierade det och sa att “de undersöker för närvarande denna fråga”.

Som vi alla vet är ett avbrott inte ett vanligt problem för en så enorm plattform som används av miljontals människor, och många användare vars arbete nu förlitar sig på denna AI-chatbot stressar över det på olika Reddit forum.

OpenAI:s officiella uttalande om ChatGPT Down
Källa: OpenAI

Men den goda nyheten är att nu efter en timme efter tillkännagivandet har företaget äntligen löst detta avbrott på chat.openai.com, men vissa användare får fortfarande samma problem.

Separat har Microsoft-stödda OpenAI nyligen också lanserat nästa version av sin utbildade dataspråkmodell som heter GPT-4, och du kan kolla in alla detaljer om det i den här artikeln.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here