Det ryktas att Sony ska utveckla ‘Q Lite’ PlayStation Handheld

0
51

Det ryktas att Sony arbetar på en ny spelkonsol vars kodnamn nu avslöjas av en pålitlig källa.

Samma källa har också avslöjat lite mer detaljer om denna kommande PlayStation-handdator som dess strömkvalitetskapacitet och lanseringstidslinjen, så låt oss diskutera dem nedan.

‘Q Lite’ PlayStation Handheld: Alla detaljer

Det ryktas att Sony ska utveckla 'Q Lite' PlayStation Handheld

Enligt rapporten från Tom HendersonInsiderspelspelkonsoljätten utvecklar en PlayStation Handheld, men det kommer inte att vara som PlayStation Vitasom lanserades av Sony 2011.

För snarare än att göra det till en bärbar konsol, får företaget det att fungera med Remote Play-funktionen så att det kommer att strömma spel från en konsol som PS5.

Men det kommer definitivt inte att vara en molnströmningsenhet som Logitechs Cloud Gaming Handheld, och av den anledningen skulle deras riktade konsumenter vara PS5-ägare.

Denna PlayStation Handheld är fortfarande i sin QA-testfas, och som rapportens källa säger har den kodnamnet “Q Lite” handdator.

“Q Lite” handdatorn kommer att vara utrustad med adaptiva triggers, högtalare, volymknappar och ett 3,5 mm ljuduttag.

Enheten kan streama upp till 1080p och 60FPS eftersom den kommer att ha en 8-tums LCD-pekskärm. Rapporten bekräftade också att du inte skulle kunna spela spel på den utan en internetanslutning.

Det verkar dock intressant att företaget nu vill gå in i den bärbara spelhårdvaran med sin PlayStation Handheld efter lång tid, och detta beslut kan vara inspirerat av några andra märken som t.ex. Logitech och Som oss.

För förra året släppte Logitech sin Cloud Gaming Handheld, och nyligen avslöjade Asus också sin första spelhanddator med samma möjligheter som Logitechs.

Rapporten uttryckte också sin releasetidslinje, och enligt den kan lanseringen ske i slutet av 2024 efter lanseringen av den ryktade PS5 Pro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here