Google Pixel 7a läcker föreslår 90Hz skärm och trådlös laddning

0
25
Google Pixel 7a läcker föreslår 90Hz skärm och trådlös laddning

Google Pixel 7a är för närvarande under utveckling, och för första gången kom några av dess detaljer från någon som är bekant med detta projekt och hittade alla detaljer i koderna.

Den här rapporten har avslöjat Pixel 7as displaypanel, kameror och trådlös laddning, så låt oss diskutera dem nedan.

Google Pixel 7 kommer att få en enorm kamerauppgradering

Google Pixel 7a läcker föreslår 90Hz skärm och trådlös laddning

Enligt utvecklaren Kuba WojciechowskiGoogle Pixel 7a har kodnamnet “lynx”, eftersom alla detaljer finns i detta namn.

Och låt oss börja med dess kamerasegment. Som utvecklaren upptäckte att Pixel 7as kamerainställning heter “Pixel 22 Mid-range” i drivrutinerna.

Vidare noterade han att denna bakre kamerauppsättning inkluderar de två kameralinserna och GN1-sensorn, som nu har tagits bort från koderna. Samtidigt hänvisar koden till kameralinser som “l10-wide (IMX787) och l10-UW (IMX712).

I jämförelse med Pixel 6a behåller Google huvudkameran IMX787 i Pixel 7a, och Pixel 6a hade Sonys IMX363 som huvudkamera, och när det gäller ultravida kameror hade Pixel 6a IMX386, så det är en enorm uppgradering i kameraavdelning.

Rapporten noterade också att Pixel 7a kommer att ärva FullHD+ 90Hz-panelen, som kommer att levereras av Samsung. Och det kommer att bli en betydande uppgradering eftersom Pixel 6a bara kommer med stöd för en uppdateringsfrekvens på 60 Hz.

Det kan vara större än andra uppgraderingar, men Pixel 7a fann också trådlös laddning stödd, och den här funktionen fanns inte ens i Pixel 6a.

Den här trådlösa laddningens hastighet förväntas vara begränsad till endast 5W, men den kommer att vara bra att få även med låg hastighet.

Specifikationerna finns för närvarande endast i koder, och det finns ingen säkerhet att den kommer att förbli densamma som den är under test- och utvecklingsfasen. Den förväntas också lanseras i maj 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here