Hur du låser din Netflix-profil med en PIN-kod

0
48
Hur du låser din Netflix-profil med en PIN-kod

När det kommer till on-demand-videoströmningstjänsten finns det ingen större än Netflix. Ja, Netflix har vissa konkurrenter, men de kommer inte i närheten av Netflix när det gäller videoinnehåll, kvalitet och användbarhet.

Som den mest populära videoströmningstjänsten erbjuder Netflix dig oändliga timmar av videoinnehåll tillsammans med bättre kontroller. Om du är en aktiv Netflix-användare kanske du har märkt att videotjänsten låter dig skapa separata profiler för varje familjemedlem.

På techviral har vi redan delat en detaljerad guide om hur man skapar en profil på Netflix. Var och en av profilerna du skapar på Netflix kommer att ha sina egna språkpreferenser, mognadsnivå, personliga rekommendationer och mer. Även Netflix låter dig låsa din profil med en PIN-kod.

Om du vill kan du låsa din Netflix-profil med en PIN-kod för att skydda din kontoaktivitet från nyfikna ögon. När du låser din profil kommer du att bli ombedd att ange PIN-koden varje gång du försöker komma åt profilen.

Steg för att låsa din Netflix-profil med en PIN-kod

Så om du är intresserad av att låsa din Netflix-profil läser du rätt guide. I den här artikeln kommer vi att dela en steg-för-steg-guide om hur du låser din Netflix-profil med en PIN-kod. Låt oss kolla in.

1. Öppna först din favoritwebbläsare och besök Netflix.com. Välj nu den profil där du vill konfigurera ett lås.

välj profilen

2. Klicka nu på profilikonen i det övre högra hörnet av skärmen.

klicka på profilikonen

3. Från rullgardinsmenyn klickar du på alternativet Konto som visas nedan.

klicka på alternativet Konto

4. På sidan Konto, rulla ned och utöka din profil i avsnittet Profil och föräldrakontroll.

utöka din profil

5. Klicka sedan på ändringsknappen bakom profillåset.

klicka på ändringsknappen

6. På nästa skärm anger du lösenordet och klickar på knappen Fortsätt.

ange lösenordet

7. Markera rutan bakom Kräv en PIN-kod på skärmen Profillås. Ange sedan den 4-siffriga PIN-koden och klicka på knappen Spara.

markera rutan bakom Kräv en PIN-kod

Det är allt! Så här kan du låsa din Netflix-profil.

låsa din Netflix-profil

Profillås är verkligen en fantastisk säkerhets- och sekretessfunktion som erbjuds av Netflix, och det är ganska enkelt att begränsa åtkomsten till en specifik profil på ditt Netflix-konto. Du kan enkelt skydda din Netflix-profil med en PIN-kod för profillås. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner. Om du har några tvivel relaterade till detta, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here