Hur du temat Android-appar som du vill

0
62

Två bästa metoderna för att skapa tema Android-appar!

Hur man temat Android-appar
Hur man temat Android-appar

Fram till nu har vi delat massor av artiklar om Android-anpassning som de bästa Android-startapparna, bästa ikonpaketen, etc. Idag kommer vi att dela en annan bästa Android-handledning om hur man tematiserar Android-appar som du vill.

Med den här metoden kan du enkelt anpassa och skapa tema för alla Android-systemfunktioner inklusive appar och systemkomponenter. Du kan till exempel enkelt ändra appikonerna, ändra appens språk, ändra funktionsnamnen i appen, etc.

Du måste dock ha en rotad Android-enhet för att utforma Android-appar enligt ditt val. Nedan har vi delat en detaljerad guide om hur man tematiserar Android-appar.

Steg för att tematisera Android-appar som du vill

Eftersom metoden kräver root-åtkomst, se till att följa varje steg noggrant. Annars kan du få en murad enhet.

Steg 1. Först och främst behöver du en rotad android eftersom ett Xposed-installationsprogram endast kan installeras på en rotad android, så rota din android för att fortsätta.

Steg 2. Efter att ha rotat din Android-enhet måste du installera Xposed-installationsprogrammet på din Android och det är en ganska lång process och för det kan du fortsätta med vår guide för att installera Xposed Installer på Android.

Steg 3. Nu måste du skaffa modulen som är Android Apps Theme Engine.
Steg 4. Installera nu appen och aktivera den på Xposed-modulen.
Steg 5. Starta nu appen så ser du gränssnittet som nedan i appen.Xtheme Engine 1
Steg 6. Nu under alternativet välj tema, välj det tema du väljer.
Steg 7. Klicka nu helt enkelt på Apply-temat. När du är klar trycker du på alternativet mjuk omstart för att tillämpa ändringarna.Xtheme Engine 2
Det är det du är klar! nu har du alla nya coola utseenden på din Android-enhet och det också enligt din önskan.

Använder ResFlux

Resflux är en av de bästa Xposed Mod som är utvecklad av Julian Paolo Dayag. Moden ger Android-användare ett enkelt sätt att anpassa och skapa tema för varje visuellt objekt i ett Android-operativsystem. Gränssnittet för appen är också ganska bra och användarna behöver bara följa några enkla steg för att skapa tema Android-appar.

Steg 1. Först och främst, öppna Xposed Installer på din Android-smarttelefon och sök sedan efter Resflux i nedladdningssektionen. Du kan också få Återflöde från denna länk.

Steg 2. Efter att ha installerat modden på Xposed, aktivera den och öppna sedan appen. Nu kommer du att se en skärm som nedan. Här måste du trycka på Laboratorium för att göra ändringar i bulk.

Använder ResFlux

Steg 3. I laboratoriet kommer du att se alla paket som har installerats på din enhet.

Använder ResFlux

Steg 4. Välj paketet som du vill ändra och det kommer nu att kartlägga sina resurser. Processen kan ta några minuter.

Använder ResFlux

Steg 5. När du har kartlagt kommer du att se fem tillgångar som du kan ändra: Drawable, String, Color, Boolean och Integer.

Steg 6. Om du vill anpassa utseendet, låt oss anta att du vill ändra ikoner och bilder i själva appen, välj drawable. Du kommer att få en filväljare som du kan använda för att välja bilder.

Använder ResFlux

Steg 7. På samma sätt, om du vill ändra färger, välj alternativet Färg och du kan ändra färgerna som används i det valda paketet.

Använder ResFlux

Så det här är hur du kan använda Resflux för att temaisera Android-appar som du vill. Om du behöver ytterligare hjälp angående installationsstegen, se till att diskutera det med oss ​​i kommentarerna.
Så ovan handlar allt om hur man utformar Android-appar som du vill. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner. Om du har några tvivel relaterade till detta, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here