Hur man aktiverar Google Dialers nya flytande bubbla-funktion

0
41
Hur man aktiverar Google Dialers nya flytande bubbla-funktion
Hur man aktiverar Google Dialers nya flytande bubbla-funktion

Nu kan du aktivera Google Dialers nya flytande bubbla-funktion på din enhet med en Android-app som hjälper dig att implementera detta. Så ta en titt på den kompletta guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

Googles nya portabla uppringningsfunktion är verkligen fantastisk och den ger en exceptionell lätthet i realtid för dem som ägnar sig åt olika uppgifter medan samtalet ska accepteras. Även om de olika utvecklarna på planeten alltid försökte göra det enklare att ringa och att gränssnittet skulle vara väl lämpat för mer bekväma samtal. Google Dialers flytande bubbelfunktion har fascinerat alla andra operativsystem och har därför tagit en stark position i folkets medvetande. De som använder de helt nya senaste versionerna av Android kan komma åt denna fantastiska funktion medan resten av de andra är upptagna med att hitta sättet att få den på sina enheter. Det är inte lätt att få den här systemappens funktionalitet på varje enhet och inget direkt sätt kan visa sig vara till hjälp. Det finns ett säkert behov av att implementera någon form av metod, och lyckligtvis finns det en typ av metod tillgänglig för det. Här i den här artikeln har vi skrivit om metoden, om någon av er är intresserad av att veta om det, ta en stadig rundtur i den här artikeln och läs noggrant den fullständiga informationen som finns här.

Hur man aktiverar Google Dialers nya flytande bubbla-funktion

Steg 1. Metoden inkluderar nedladdning av tredjepartsappar så det krävs att du aktiverar installationen från de okända resurserna från inställningarna för Android. När du är klar, gå och ladda ner Google Dialer-appen på din enhet från Internet, eller gå bara till detta och greppa därför denna fantastiska dialer-app.

Steg 2. Nu är det här en uppringningsapp likadan som enhetens standarduppringare och du kan komma åt det hela genom dess ikon från applådan, men det kommer inte att betraktas som standardappen för uppringning eller andra funktioner. Vi måste göra den här appen till en standardapp, så gå till Inställningar -> Appar. Därifrån trycker du på kugghjulsikonen som skulle placeras på den övre sidan av inställningsskärmen. Detta öppnar den nya skärmen eller panelen som är avsedd för konfigurationen av apparna.

Aktivera Google Dialers nya flytande bubbla-funktion
Aktivera Google Dialers nya flytande bubbla-funktion

Steg 3. Välj nu alternativet Telefonapp därifrån och välj sedan Google Dialer som standardapp för uppringningsfunktionerna på enheten. Efter att ha gjort det stäng alla appar och öppna sedan filutforskaren som får rotåtkomst till enheten. Gå till platsen- /data/data/com.google.android.dialer/shared_prefs och tryck på “dialer_phenotype_flags.xml därifrån.

Aktivera Google Dialers nya flytande bubbla-funktion
Aktivera Google Dialers nya flytande bubbla-funktion

Steg 4. Öppna XML-filen på ovanstående plats och du måste redigera den, detta skulle vara en textprogrammering, så leta bara efter G_enable_return_to_call_bubble boolean och ändra sedan dess värde till true istället för standardvärdet på false. När du har gjort ändringarna bör du spara den här filen som den är.

Tvinga bara att stoppa uppringningsappen en gång för att komma upp med ändringarna du har gjort och starta om den igen via Inställningar -> Appar -> Telefon. Det är allt. Nu skulle varje ändring som görs av uppringaren träda i kraft och du skulle kunna använda Google Dialers flytande funktioner utan problem.

Aktivera Google Dialers flytande bubbla utan rot (senaste metoden)

Alla har inte en rotad Android-smarttelefon. Därför har vi sökt på webben och hittat en arbetsmetod för att aktivera Floating bubble-funktionen utan root. Metoden som vi kommer att lista nedan fungerar dock bara på Android version 6.0 (Marshmallow) och högre. Så om din smartphone kör Android 6.0 eller senare, följ de enkla stegen nedan.

Steg 1. Avinstallera först och främst Google Dialer-appen från din Android-smarttelefon. Du behöver bara avinstallera appen om du tidigare har installerat någon föråldrad Google Dialer.

Steg 2. Ladda nu ner och installera Google Phone Patched härifrån. Innan du installerar, se till att aktivera “Okända källor” genom att gå via Inställningar > Säkerhet.

Aktivera Google Dialer Floating Bubble
Aktivera Google Dialer Floating Bubble

Steg 3. Gå sedan till Inställningar > Appar. Hitta alternativet “Telefonapp” och välj sedan Google Dialer-appen.

Flytande bubbla utan rot
Flytande bubbla utan rot

Steg 4. Nu igen, gå till Inställningar > Appar > Telefonapp och aktivera sedan alternativet ‘Rita över andra appar’.

Flytande bubbla utan rot
Flytande bubbla utan rot

Det var allt, du är klar! Så här kan du aktivera Floating Bubble på Google Dialer på alla Android-smarttelefoner. Om du har några andra tvivel, se till att diskutera med oss ​​i kommentarerna.

Läs också: Bästa Android-appar för att överföra filer över Wifi med hög hastighet

Gör den här lilla ändringen i din enhetsuppringare så kommer du att bli mer bekväm med hanteringen av samtal och till och med du bör kunna fortsätta dina uppgifter även medan samtalet pågår. Nu står det redan i den här artikeln att denna fantastiska funktion ännu inte är tillgänglig för alla enheter, därför kan den bara förstås genom root-åtkomsten. Var försiktig och följ upp metoden ovan efter att ha fått root-åtkomst för din enhet, därför bör du kunna njuta av denna enorma uppringningsfunktion. Vi hoppas att du kommer att gilla informationen i den här artikeln, om det är så, försök att dela det här inlägget med andra också så att de också kan få fördelarna av det. Försök att kommentera det här inlägget i kommentarsektionen nedan, vi värdesätter dina åsikter och förslag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here