Hur man kör flera Whatsapp-konton på iPhone

0
66
Kör flera Whastapp-konton på iPhone
Kör flera Whastapp-konton på iPhone

InShortViral: Kör flera whatsapp-konton i din iPhone med den coola metoden som diskuteras här.

Hittills har vi diskuterat metoden för att köra flera WhatsApp-konton i din Android och nu är vi här med det coola tricket att köra flera Whatsapp-konton i iPhone. Det kommer att vara väldigt coolt att ha flera WhatsApp-konton på en enda enhet. Och du måste tänka att den här processen kommer att inkludera jailbreaking iPhone, men det är det faktiskt inte. Du kan köra flera whatsapp utan att behöva jailbreak. Och detta kommer att göras med en annan whatsapp-app som kommer att köras parallellt med den officiella whatsapp-appen. Så ta en titt på den kompletta guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

Hur man kör flera Whatsapp-konton på iPhone

Metoden är väldigt enkel och du behöver bara ha en annan whatspp-app som du får från en onlineportal som vi diskuterade i våra steg och med det kan du registrera ett annat nummer för att köra flera konton i din enhet. Så följ upp stegen nedan för att fortsätta.

Steg för att installera flera Whatsapp på iPhone

  1. Först och främst måste du ha officiell Whatsapp som ska installeras på din iPhone och om inte installera den i din enhet och det första numret måste registreras i din officiella whatsapp-app.
  2. Gå nu till webbplatsen – ios.othman.tv i din iPhone.
  3. Nu kommer du att se nedanstående sida på den öppnade sidan.Whatsapp 2 på iPhone
  4. Nu kommer du att se alternativen för alla appar inklusive whatsapp vars ikon kommer från orange till grön, tryck nu på ikonen för att installera Whstapp 2 på din iOS-enhet.
  5. Nu börjar appen laddas ner i din enhet och detta kommer att ta tid beroende på din internethastighet.
  6. Nu när appen laddas ner måste du trycka på den för att installera appen och då kommer du att se popup-fönstret som kommer att dyka upp som ber dig att ge tillstånd till den installationen.
  7. Nu i din iPhone, navigera till Inställningar -> Allmänt och där trycker du helt enkelt på Profil och trycker sedan helt enkelt på lita “VNE Software and Technology…“.Whatsapp 2 på iPhone_
  8. Nu kommer du att se en popup som ber dig bekräfta förtroendet.
  9. Öppna nu helt enkelt whatsapp-appen som du nyligen installerade och registrera sedan ditt andra nummer där och följ sedan installationsguiden.
  10. Det är det du är klar, nu har du två whatsapp-konton i din iPhone och även genom att använda samma sida kan du få dubbletten av andra appar också.

Så ovan handlar allt om att köra flera Whatsapp-konton på iPhone. Med den här metoden kan du enkelt köra flera whatsapp-konton på din enda enhet. Och förvåna även dina vänner med två konton. Hoppas du gillar denna coola iOS-tweak, dela med andra också. Lämna en kommentar nedan om du har några relaterade frågor med detta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here