Hur man länkar Spotify med fokussessioner på Windows 11

0
100

Länka Spotify med Focus Sessions!

Hur man länkar Spotify med fokussessioner på Windows 11
Hur man länkar Spotify med Focus Sessions på Windows 11

Om du använder Windows 11 kanske du känner till Focus Sessions. Focus Sessions är en exklusiv funktion i Windows 11 som ger dig en uppsättning verktyg för att förbättra ditt fokus och din produktivitet.

Focus Session är inte en fristående app; det är en funktion som är integrerad i Clock-appen på Windows 11. Med Focus Sessions får du en Focus Timer, Focus with Spotify-funktion, Microsoft To-do list integration och mer.

Det jag gillade med Focus Sessions är att de hjälpte mig att bebo byggnaden. Om du är en tung förhalare, kommer du att finna det här nya verktyget bekvämt. Du kan till och med sätta upp ett dagligt mål och utmana dig själv att inte bryta din streak.

En annan bra funktion som du kommer att märka är Spotify Integration. Det finns en dedikerad Focus Sessions-funktion som hjälper användare att koncentrera sig tillsammans med bakgrundsmusik från Spotify.

Steg för att länka Spotify med Focus Sessions på Windows 11

Även om funktionen är tillgänglig på Focus Sessions, vet många användare inte hur man använder den. Så, i den här artikeln kommer vi att dela en steg-för-steg-guide om hur du länkar Spotify-kontot med Focus Sessions på Windows 11. Låt oss kolla in.

1. Öppna först och främst appen Klocka på din Windows 11-dator.

öppna appen Klocka

2. På Clock-appen hittar du Focus Sessions-funktionen.

3. Under Spotify måste du klicka på knappen Installera Spotify.

Installera Spotify-knappen

4. När du har installerat, klicka på knappen Länka din Spotify, som visas i skärmdumpen nedan.

5. Nu måste du logga in med ditt Spotify-användarnamn och lösenord.

6. När du är klar kommer du att kunna spela Spotify-musik direkt från Focus Sessions.

Det är allt! Du är färdig. Spotify on Focus Sessions kommer att visa dig olika avsnitt för att spela musik som Instrumental Study, Deep Focus, Intense Studying, Peaceful Piano, etc.

Så den här guiden handlar om hur du ställer in och använder Spotify med Focus Sessions. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner. Dessutom, om du har några tvivel relaterade till detta, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here